Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs DSK „Kaunas“ (0:3)

,,Kauno kolegija“ nepajėgė pasipriešinti ,,DSK Kaunas“ komandai

,,Kauno kolegija“ nepajėgė pasipriešinti ,,DSK Kaunas“ komandai

Kovo 21 d., 17:45 val., Kauno kolegijos sporto salėje įvyko KTML ,,C“ lygos atkrintamosios varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Kauno kolegijos“ ir svečių ,,DSK Kaunas“. Svečių komanda įveikė varžovus rezultatu – 0:3.


DSK ,,Kaunas“ tinklininkai nuo pirmųjų varžybų minučių priešininkams ėmė diktuoti savo žaidimo tempą (2:7). Šeimininkai pagaliau prabudo ir ėmė vytis savo varžovus. Taškų skirtumas tarp komandų ėmė tripti, o setui įpusėjus ,,Kauno kolegijos“ tinklininkai sugebėjo ne tik kad pasivyti svečius, bet ir įgyti trapų pranašumą (16:15). Tačiau DSK ,,Kaunas“ smogė atsakomąjį smūgį, sužaisdami atkarpą 0:5 (16:20), po kurios šeimininkai sugebėjo pelnyti 4 taškus, kurių tikrai nepakako. Setas baigėsi rezultatu – 20:25 (0:1).


Antrasis setas prasidėjo įnirtinga kova. Didžiają seto dalį komandas skyrė tik 1-3 taškai. Setui įpusėjus rezultatas buvo - 12:15 svečių naudai, tačiau DSK ,,Kaunas“ žaidėjai net neketino atsipalaiduoti. Puikiai keliami R. Pociaus kamuoliai ir galingi M. Karpavičiaus, G. Grigaravičiaus smūgiai vedė svečių komandą į priekį. Tuo tarpu, šeimininkų komandoje pirmuoju smuiku toliau griežė J. Laurinavičius, o jam padėjo M. Samuilis. Setui einant link pabaigos atmosfera aikštelėje dar labiau įkaito. Į vieną svečių ataką šeimininkai atsakydavo 1-2 rezultatyviais taškais. Taip, kad ir nedidelė, svečių persvara ėmė tirpti. Visgi, šeimininkų komandai pristigo taškų, norint pasivyti savo varžovus. Setas baigėsi rezultatu – 21:25 (0:2).


Trečias setas tapo formalumu. Šeimininkai bandė kopti iš duobės, bet jėgų, o gal ir noro, jiems šiandien pristigo. Žaidimui įpusėjus rezultatas buvo triuškinantis – 7:16. Setui artėjant link pabaigos, ženklių pokyčių žaidime neišvydome. Setas baigėsi rezultatu – 10:25 (0:3).


Po varžybų nugalėtojų komandos žaidėjas R. Pocius sakė: ,,Labai džiugu. Pergalės norėjom, atėjom pasiruošę ir laimėjom“.


,,Kauno kolegijos“ žaidėjas J. Laurinavičius sakė: ,,Žaidėme tragiškai. Galbūt atsitiesim, ko labai tikiuosi“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 4470

Komentarai