Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: RIO Arena vs Sporto fėja (3:1)

,,Rio Arena“ nugalėjusi ,,Sporto fėją“ iškovojo vietą finale

,,Rio Arena“ nugalėjusi ,,Sporto fėją“ iškovojo vietą finale

Spalio 25d. 20 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 2017 pusfinalis. Aikštelėje susitiko ,,Rio Arenos" ekipa (šeimininkai) ir ,,Sporto fėja (svečiai). Po intiguojančios keturių setų kovos, pergale džaiugėsi ,,Rio Arena", rezultatu - 3:1.

Pirmojo seto pradžia buvo palankesnė ,,Rio Arenai". Ekipa nuo pat pradžių rengė rezultatyvias atakas ir nepaisant savo daromų klaidų atitrūko nuo varžovų (11:6; 17:8). Tačiau, setui artėjant prie pabaigos ,,Sporto fėja" parodė, kad šiandien nežada taip lengvai pasiduoti ir šiek tiek sumažino skirtumą. Tačiau to nepakako ir visgi seto pergalė atiteko ,,Rio Arenai" - 25:18 (1:0).

Jau nuo pat antrojo seto pradžios buvo aišku, kad užvirs arši kova. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai ir ėmė keistis rezultatyviomis atakomis. Tiek ,,Rio Arena", tiek ,,Sporto fėja" rodė stiprų nusiteikimą laimėti. Seto pradžioje ekipos rodė gražius komandinius žaidimus, mažai klydo. Viso seto metu rezultatas buvo apylygis. Komandos eisavo, statė sienas ir taškas po taško ėjo pergalės link. Bet visgi, lemiamus taškus pelnė ,,Sporto fėja" - 25:27 (1:1).

Trečiajame sete kartojosi panaši situacija. Iki pat seto pabaigos ekipos nuožmiai kovėsi, todėl virė arši kova. Jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kita tuoj pat pasivydavo (15:15). Tačiau setui artėjant prie pabaigos ,,Rio Arena" ėmė rodyti kas yra aikštelės šeimininkai ir surengę kelias rezultatyvias atakas užbaigė setą savo pergale - 25:20 (2:1).

Ketvirtas setas buvo nenuspėjamas. Nuo seto pradžios iki 17-ojo taško matėsi lygi kova. Tiek ,,Rio Arena", tiek ,,Sporto fėja" rodė gražius komandinius žaidimus ir rinko taškus. Ir tik setui artėjant prie pabaigos varžybų vairą į savo rankas galutinai perėmė ,,Rio Arenos" ekipa. Jie užbaigė rungtynias savo spurtu ir džiaugėsi iškovoję pusfinalio pergalę prieš ,,Sporto fėją" - 25:18 (3:1).

Po varžybų kalbintas ,,Rio Arenos" kapitonas Darius Baltrušaitis komentavo: ,,Džiaugiamės, kad išėjom į finalą. Nesitikėjom lengvo mačo. Po lengvo pirmo seto biškuti atsipalaidavom, pradėjom patys labiau klysti ir davėm varžovams įsivažiuoti. Bet greitai sugrįžom į ritmą, todėl trečiam ir ketvirtam sete viskas tvarkoj." Na o ,,Sporto fėjos" kapitonas Esmiraldas Sliežauskas komentavo: ,, Varžovai buvo vertesni pergalės, jiems linkim sėkmės finale".

Puslapis peržiūrėtas: 4365

Komentarai