Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs KTU – Mintonet (1:3)

,,Marito" namuose turėjo pripažinti ,,KTU-Mintonet" pranašumą

,,Marito" namuose turėjo pripažinti ,,KTU-Mintonet" pranašumą

 Kovo 10 dieną, 18:45 val., Stasio Lozoraičio vidurinėje mokykloje susitiko KTML "A" lygos komandos ,,Marito" (šeimininkai) ir ,,KTU-Mintonet" (svečiai). Po emocingos ir intriguojančios kovos pergale džiaugėsi svečių ekipa, kuri rungtynes užbaigė rezultatu - 1:3.

 Pirmasis setas prasidėjo "KTU-Mintonet" komandos mini spurtu, kuris leido išsiveržti į priekį (6:2). Tačiau pradžioje išsiblaškę šeimininkų ekipos tinklininkai susikaupė ir išlygino rezultatą (10:10). Vėliau sekė intriguojanti kova, abi ekipos kovojo dėl kiekvieno taško iki pat galo, kova vyko taškas į tašką (17:17). Tačiau paduoti atėjęs L.Petravičius buvo nesustabdomas, jo neatremiami padavimai leido svečių komandai susikrauti solidžią persvarą (23:17). "Marito" ekipos imamos pertraukėlės neišgelbėjo ir šeimininkai turėjo pripažinti svečių pranašumą 19:25.

 Antrąjame sete nuo pat pirmūjų taškų užvirė aštri kova. Einant setui nei viena ekipa nesugebėjo išsiveržti į priekį didesne persvara, nei 3 taškais (4:6; 6:8; 12:15). Viskas sprendėsi šio seto pabaigoje. Beveik visą setą pirmavę šeimininkai ir turėję persvarą (22:19) pradėjo masiškai klysti, o tuo pasinaudojusi "Marito" ekipa be atsako pelniusi 5 taškus iš eilės išsiveržė į priekį (22:24). Tada prasidėjo nervų karas. "KTU-Mintonet" ekipa susiėmė ir išlygino rezultatą (24:24). "Marito" komandos treneris paprašė minutės pertraukėlės, po kurios jo komanda pelnė 2 taškus ir laimėjo šį setą 26:24 ir išlygino rungtynių rezultatą 1:1.  

 Tračiąjame sete viskas vyko labai panašiai kaip ir pirmąjame, šeimininkų komanda daug klydo, kas leido svečiams susikrauti nemažą persvarą (18:10). "Marito" tinklininkai dar bandė gelbėtis, tačiau "KTU-Mintonet" ekipa buvo nesustabdoma. Staigiais smūgiais vėl pasižymėjo L.Petravičius, kuris vedė savo ekipą į priekį ir ši laimėjo rezultatu 17:25.

 Ketvirtąjame sete užvirė karštos emocijos tarp abiejų ekipų. Pradžioje kova vyko taškas į tašką (6:6), tačiau "KTU-Mintonet" ekipa surengė spurtą ir pelnė 6 taškus be atsako (6:11). Atrodė, jog tai sužlugdė "Marito" tinklininkus, nes po šio spurto jie nesugebėjo atsitiesti (10:17). Vis dėl to, šalto dušo gavę šeimininkų ekipos tinklininkai, taip lengvai nenorėjo atiduoti pergalės ir parodė, jog turi charakterį ir beveik pasivijo svečius (17:20). Vis dėlto pabaigą užtikrinčiau sužaidė "KTU-Mintonet" tinklininkai ir padėjo tašką šios dienos varžybose 20:25.

 Po varžybų "Marito" ekipos kapitonas G.Gylys, paklaustas ką mano apie šios dienos rungtynes, sakė: "Buvome pavargę, prastai motyvuoti, ir emociškai kažkaip pasidavėm provokacijom".

 "KTU-Mintonet" ekipos vienas iš komandos narių L.Kunigėnas sakė: "Šiandien turėjome Liną Petravičių, kurio padavimas buvo labai stiprus. Buvome susikaupę ir norėjome laimėti. Priešininkai yra stiprūs, ši kova nieko nereiškia, nes žinome, jog su jais susitiksime finale."

Puslapis peržiūrėtas: 3794

Komentarai