Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs Lietuvos sporto universitetas (0:3)

,,ASU“ neatsilaikė prieš ,,Lietuvos sporto universitetą“

,,ASU“ neatsilaikė prieš ,,Lietuvos sporto universitetą“


Kovo 1 d., 18:45 val. Lietuvos sporto universitete įvyko KTML Dailiosios lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkių ,,ASU“ ir svečių ,,Lietuvos sporto universiteto“. Svečiai laimėjo rezultatu – 0:3.


Nuo pat pirmųjų žaidimo minučių žaidimo vairą savo rankose laikė ,,Lietuvos sporto universiteto“ tinklininkės. Svečių tvarkingai prisiimami kamuoliai, gražus puolimas vedė šią komandą į užtikrintą pergalę, šiame sete. Setas baigėsi triuškinančiu rezultatu – 8:25 (0:1).


Antrojo seto metu svečių komanda atleido vadeles, o tuo pasinaudojusios šeimininkės sugebėjo pirmoje seto pusėje išlaikyti nedidelį atsilikimą (8:9). Tačiau tuomet svečių komanda susikaupė sužaidė keletą sekmingų atkarpų į kurias priešininkės atsakydavo tik 2-3 taškais. Setas baigėsi rezultatu – 18:25 (0:2).


Trečiasis setas skyrėsi nuo ankstesnių. Setą sėkmingai pradėjusios ,,ASU“ merginos (4:0) prabudo iš miego ir didžiają žaidimo dalį sugebėjo išlaikyti 1-2 taškų pranašumą. Svečių komanda atrodė lyg ,,užliuliuota“ ankstesniuose setuose vyravusio žaidimo. Tačiau, pagaliau susikaupusios, jos setą užbaigė rezultatu – 22:25 (0:3).


Po varžybų ,,ASU“ komandos treneris A. Kazlauskas sakė: „Pagal treniruotes ir rezultatai... Užmigdėm, ir 3-iajį setą bandėm laimėti, bets nepavyko. Mergaitės vis dar nenusiteikusios žaidimui. Jos atvažiuoja jau galvodamos kad pralaimės, toks pasyvumas aikštelėje. Jeigu judriau žaistų tai ir rezultatas būtų geresnis. Aš visada sakau, nežiūrėkit į rezultatą, o svarbiausia žaidimas.“


,,Lietuvos sporto universiteto“ trenerė J. Simanavičienė sakė: ,,Dažniausiai komanda įsijungia į tą tokį kitos komandos ištemptą žaidimą. To išvegti yra sunku. Lygiai tas pats gavosi ir šiandien. Vėliau, kai jau reikia išsijudinti ir pradėti vėl žaisti – sunku. Taip ir gavosi tas 3-čias setas.“
 

Puslapis peržiūrėtas: 3715

Komentarai