Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nemunas vs Kauno kolegija (0:3)

Ryžtinga ,,Kauno kolegijos" pergalė svečiuose prieš ,,Nemuną"

Ryžtinga ,,Kauno kolegijos" pergalė svečiuose prieš ,,Nemuną"

Sausio 27d., 20:00 val. Kauno SRC sporto salėje įvyko C lygos varžybos kuriose susitiko ,,Nemunas“ namuose ir ,,Kauno kolegija“ svečiuose. Po trumpos kovos pergalę iškovojo entuziastingieji ,,Kauno kolegijos" vaikinai, rezultatu 0:3.

Jau prasidėjus rungtynėms žaidimo aikštelėje dominavo svečių komanda, kuri sparčiomis atkarpomis veržėsi į priekį (rezultatas seto eigoje: 5:11; 10:20). ,,Nemunui" šį rezultatą išlyginti buvo per daug sudėtinga, tad setas baigėsi ,,Kauno kolegijos" naudai, rezultatu - 12:25 (0:1).

Antrajame kėlinyje šeimininkai nusprendė taip lengvai nepasiduoti. Ji veržėsi į priekį jau nuo pirmųjų seto taškų (rezultatas 8:3), tačiau savo pranašumą prarado setui einant į pabaigą. ,,Kauno kolegijos" žaidėjai buvo užsispyrę ir stengėsi kiek įmanydami. Seto pabaiga - 23:25 (0:2).

Trečiasis setas, regis, buvo nuspėjamas. ,,Kauno kolegija" pribloškė savo priešininką greita ataka, stipriais smūgiais bei puikiu komandiniu darbu. Komanda šiame sete spurtavo net du kartus (pirmą kartą 6, antrą kartą 5 taškų atkarpomis). Rungtynės baigėsi užtikrinta pergale svečių ekipos naudai, rezultatas - 10:25 (0:3).

Po rungtynių ,,Nemuno" komandos kapitonas P.Palevičius komentavo: ,,Varžovai labai gerai techniškai žaidė, tai sunku žaist prieš tokį varžovą, o pas mus kaip visą laiką trūksta to susižaidimo ir darbo, treniruotis daugiau. Bus geriau vėliau."

Puslapis peržiūrėtas: 736

Komentarai