Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinė 2000-2001 vs La Vita Volley (0:3)

,,Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinė 2000-2001“ buvo priversta pripažinti ,,La Vita Volley“ pranašumą

,,Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinė 2000-2001“ buvo priversta pripažinti ,,La Vita Volley“ pranašumą

Kovo 11 d., 12:00 val. Pilėnų pagrindinės mokyklos sporto salėje įvyko KTML Dailiosios lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkių ,,Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinės 2000-2001“ ir svečių ,,La Vita Volley“. Svečių komanda laimėjo rezultatu – 0:3.


Prasidėjus pirmajam setui šeimininkių komanda išsiveržė į priekį (10:3). Tačiau ,,La Vita Volley“ tinklininkės ilgai nelaukusios sugrąžino intrigą. Rezultatyviai sužaidusios atkarpą 1:6 jos sumažino atsilikimą iki 2 taškų. Tada komandos apsikeitė keliomis sėkmingomis atakomis. Didžiają seto dalį ,,La Vita Volley“ tinklininkės buvo priverstos vytis savo varžoves, tačiau rezultatui esant 16:13 jos ne tik kad išlygino bet ir persvėrė rezultatą savo naudai (16:19). Šeimininkės atrodė pasimetusios, darė nemažai klaidų ir rezultatas pamažu augo svečių komandos naudai. Rezultatui esant 18:23, atrodė jog šiame sete viskas kaip ir aišku, tačiau šeimininkių komanda pademonstravo charakterį ir sugebėjo išlyginti rezultatą (23:23). Tačiau labiau patyrusios ,,La Vita Volley“ tinklininkės sugebėjo seto pabaigą sužaisti užtikrinčiau. Pirmas setas baigėsi rezultatu – 24:26 (0:1).


Antrą setą ,,La Vita Volley“ žaidėjos pradėjo kupinos sportinio entuziazmo, ko trūko ,,Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinės 2000-2001“ komandai. Svečių komandos tinklininkės nuo pat seto pradžios tiesiog triuškino savo varžoves (2:9;6:14;7:20). Puikiu žaidimu pasižymėjo I. Sutkutė, kuri ne tik gerai žaidė gynyboje, bet ir savo servais, kurie priešininkėms buvo kietas riešutėlis, apsunkino šeimininkių puolimą. Intrigos šiame sete taip ir neteko išvysti. Setas baigėsi rezultatu – 13:25 (0:2).


Prasidėjus trečiam setui ir vėl žaidimo vairą į savo rankas paėmė svečių komanda (0:4). Tačiau šį kartą šeimininkės jų taip lengvai nepaleido (8:11). Stebėti žaidimą buvo išties įdomu, kamuolys ilgai laikydavosi ore, nei viena komanda negailėjo jėgų traukiant kamuolius. Šeimininkių komandoje rezultatyviu žaidimu pasižymėmjo D. Tutinaitė, kuri šio seto metu pelnė 9 taškus, iš kurių vienas eisas, ir suklydo tik kartą. Svečių komandoje rezultatyviausia šiame sete buvo N. Leškienė nei karto nesuklydusi bei pelniusi 7 taškus, iš kurių vienas blokas. Setui įpusėjus rezultatas buvo 13:17. Svečių komanda net neketino atsipalaiduoti, o šeimininkės, turbūt jausdamos įtampą, ėmė daryti nemažai klaidų. Puolant iš antros linijos tik kas antras kamuolys skriedavo į aikštelę. Žaidimas buvo intensyvus, rezultatas ,,augo“, tačiau šeimininkėms iniciatyvos iš varžovių perimti taip ir nepavyko. Setas baigėsi rezultatu – 19:25 (0:3).


Po varžybų ,,La Vita Volley“ trenerė R. Šišlienė sakė: ,,Mes, po praėjusio pralaimėjimo, šiandien buvome nusiteikusios laimėti. Šiandien žaidėme pilna sudėtimi. Žaidimo pradžioje merginos dar snaudė, paskui viskas stojo į savo vietas. Manau, taip ir turėjo būti. Priešininkės dar jaunos ir turint tokią trenerių komandą, manau, dar viskas priešakyje“.


,,Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinės 2000-2001“ vienas iš trenerių - S. Matikonis sakė: ,,Mes kažkur apie 1,2 mėn atsiliekame nuo savo grafiko. Ir dabar jau norėtusi žaisti lygiai ir su KTU, ir su šita komanda, bet kolkas mes sugebame tik vieną setą arba puse rungtynių sužaisti lygiai, kaip ir norėtųsi, o tada kitą pusę negalime išlaikyti dėmesio. Nuo grafiko atsiliekame dėl įvairių varžybų, čempionatų, todėl mes negalime normaliai treniruotis taip kaip norėtumėme“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 3750

Komentarai