Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Tinklinio inžinerija (3:0)

Tinklinio Inžinerijai nepavyksta laimėti

Tinklinio Inžinerijai nepavyksta laimėti

Šiandien, lapkričio 15 d., Vyrų tinklinio lygoje susitiko Vitameda su Tinklinio Inžinerija. Komandos išsiskirstė po trijų setų - 3:0.

Nors pirmajame sete pirmus du taškus pelnė Tinklinio Inžinerija, Vitameda komanda greitai šį rezultatą prisivijo ir net pralenkė 5 taškais iš eilės 5:2. Po dviejų svečių komandos atsakomųjų taškų, salės šeimininkai ir toliau bėgo į priekį vedami Gyčio Tuskos neatmušamais padavimais 14:4. Likusio seto metu Tinklinio Inžinerijos komandai pavyko pelnyti dar tik 4 taškus ir setas užsibaigė rezultatu 25:8.

Pirmojo seto metu dėl traumuoto kelio aikštelę turėjo palikti Vitameda komandos puolėjas Nerijus Glodenis. Tačiau tai salės šeimininkų nesutrikdė. Jie be vargo žengė tolyn ir laimėjo antrąjį setą 25:18.

Trečiojo seto metu Tinklinio Inžinerijos komanda nusprendė kabintis į žaidimą. Seto pradžia ėjo taškas į tašką, priešininkams buvo leista pabėgti į priekį tik vos pora taškų. Einant setui į pabaigą, Tinklinio Inžinerijos komanda bandė žaidimą persverti į savo pusę 20:21. Vitamedai atsakius, Tinklinio Inžinerija sukūrė rezultatyvią ataką iškart atgal 21:22. Toks rezultatas Vitamedos netenkino, šie pelnė 3 taškus iš eilės (24:22), o po viltingo Tinklinio Inžinerijos taško, užbaigė žaidimą rungtynių rezultatyviausio žaidėjo Arono Kuliešiaus tašku 25:23.

 

Puslapis peržiūrėtas: 1547

Komentarai