Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Kelmės TK „Spartakas“ (0:3)

Kelmės „TK Spartakas“ antrą kartą šiame sezone pranoko Kauno kolegiją

Kelmės „TK Spartakas“ antrą kartą šiame sezone pranoko Kauno kolegiją

Vasario 22-ąją 18val. Kauno kolegijos didžioje salėje įvyko Vyrų tinklinio lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų Kauno kolegijos, bei svečių Kelmės „TK Spartako“. Po trijų setų kovos pergalę šventė, bei antrąjį kartą savo pranašumą prieš varžovus įrodė vieni iš Vyrų tinklinio lygos pirmenybių favoritų Kelmės „TK Spartakas“ ekipa.

Svečių komanda, nuo pat susitikimo pradžios pateisino favoritų statusą išsiverždami į priekį rezultatu (2:7). „TK Spartako“ komanda apsukų nemažino ir vėlesnėje seto stadijoje, taip dar labiau padidindami savo pranašumą (8:15). Anksti susikrautą 6-8 taškų persvarą svečiai išlaikė iki seto pabaigos užtikrintai jį laimėdami rezultatu (16:25).

Antrojoje mačo dalyje jau vyko atkaklesnė kova. Nors Kelmės ekipa ir vėl startavo geriau (5:8), aikštelės šeimininkai nepaleido savo oponentų toli į priekį (8:10), o po sėkmingos Emilijaus Užkuraičio padavimų serijos išsiveržė ir į priekį (12:10). Tiesa, „TK Spartakas“ greitai stabilizavo situaciją, pirma išlygindami rezultatą (14:14), o vėliau ir perimdami iniciatyvą į savo rankas (17:20). Kuomet atrodė, jog svečiai tvirtai perėmė iniciatyvą, savo žodį tarė Kauno kolegijos tinklininkai, jie sužaidė puikią atkarpą, bei laimėję atkarpą 6:1 atsidūrė, vos per du taškus nuo pergalės sete (23:21). Tačiau lemiamas žodis šiame permainingame sete priklausė labiau patyrusiai „TK Spartako“ komandai, po paprašytos pertraukėlės, lemiamoje antrosios rungtynių dalies atkarpoje neklydę svečiai, po tikslių Tauriaus Putnos padavimų pelnė 4 taškus paeiliui, taip galiausiai laimėdami sunkiai nuspėjama antrąją rungtynių dalį (23:25).

Paskutinis mačo setas, buvo lyg antrosios rungtynių dalies pratęsimas. Aikštelės šeimininkai startavo geriau (4:1), bet „TK Spartakas“ greitai atstatė pusiausvyrą (6:6). Tuomet į priekį veržėsi jau svečių komanda (9:12), bet Kauno kolegijos ekipa nepaleido savo šiandieninių varžovų į priekį (15:15). Kelmės komanda dar kartą atliko spurtą 2:7, taip tvirtai perimdami iniciatyvą (17:22), bet aikštelės šeimininkai nepasidavė anksčiau laiko, bei atsakę savo sėkminga atkarpa 5:1 sumažino savo atsilikimą iki minimalaus (22:23). Tačiau, kaip ir antrojoje rungtynių dalyje, taip ir trečiojo seto pabaigoje, paskutinius taškus rinko „TK Spartakas“, taip laimėdami ir trečiąją mačo dalį (22:25).

Po šios pergalės „TK Spartakas“ pergalių skaičiumi susilygino su „VivusSport“ komanda žengiančia antroje turnyrinės lentelės vietoje. Tiesa devynis kartus per dešimt susitikimų laimėjusi „TK Spartako“ ekipa yra sužaidusi vienomis rungtynėmis mažiau už „VivusSport“. Tuo tarpu dešimtąją nesėkmę per tryliką rungtynių patyrusi Kauno kolegija devynių komandų rikiuotėje žengia septintoje vietoje.

Puslapis peržiūrėtas: 1034

Komentarai