Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Lietuvos sporto universitetas (3:0)

Turnyrinės lentelės kaimynių dvikovoje – triuškinanti KTU pergalė

Turnyrinės lentelės kaimynių dvikovoje – triuškinanti KTU pergalė

Vasario 29-ąją KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje po savo 11-ąsias rungtynes Moterų „Dailiojoje“ lygoje sužaidė aikštelės šeimininkės KTU, bei svečių LSU tinklininkės. Turnyrinės lentelės kaimynių dvikovoje pergalę po 3 setų kovos iškovojo, bei aštuntąjį laimėjimą į savo sąskaitą įsirašė KTU komanda.

Nors pati susitikimo pradžia prasidėjo lygiai (5:5), KTU komanda greitai sugebėjo perimti iniciatyvą į savo rankas. Po kelių tikslių Martynos Vybornaitės padavimų, bei rezultatyvių aikštelės šeimininkių atakų, KTU tinklininkės pelniusios 7 taškus be atsako susikrovė nemažą pranašumą (12:5). Seto eigoje KTU ekipa dar labiau kilstelėjo savo pranašumą (17:9) ir arčiau savo varžovių nebeprisileidusios laimėjo pirmąją mačo dalį rezultatu (25:16).

Antroje rungtynių dalyje KTU ekipa ir toliau tęsė savo sėkmingą žaidimą (10:2). Aikštėje dominavusios KTU tinklininkės žaibiškai susikrovė ir dviženklį pranašumą (15:4). Nors antroje seto pusėje LSU komandai kiek pavyko stabilizuoti situaciją, bei šiek tiek sušvelninti atsilikimą (19:11), kas pajėgesnis ir antroje rungtynių dalyje klausimų nekilo. Galingai finišavusios aikštelės šeimininkės setą laimėjo rezultatu (25:14).

Paskutinė rungtynių dalis virto jau tik formalumu, trečiojo seto eiga buvo tokia pati, kaip ir prieš tai buvusių setų. KTU komanda iškart šovė į priekį (9:3), bei greitai susikrovė dviženklę persvarą (14:4). Stipriai finišavusios vienos iš pirmenybių lyderių laimėjo paskutinę mačo dalį (25:8), bei taip iškovojo jau antrąją pergalę paeiliui Moterų „Dailiojoje“ lygoje.

Aštuntąjį kartą iš vienuolikos laimėjusios KTU tinklininkės, ne tik atsirevanšavo šiandieninėms savo varžovėms už nesėkmę pirmajame rate, bet ir sutvirtino savo pozicijas trečioje turnyrinės lentelės vietoje. Dabar KTU artimiausias persekiotojas, LSU komandą lenkia jau dvejomis pergalėmis.

Puslapis peržiūrėtas: 960

Komentarai