Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja & Korys vs Raudondvaris (3:1)

KTML MIX lygos finale pergalę švenčia Sporto fėja & Korys komanda.

KTML MIX lygos finale pergalę švenčia Sporto fėja & Korys komanda.

KTML MIX lygos finale susitiko Sporto fėja & Korys ir Raudondvaris ekipos. Po 4 setų kovos pergalę iškovojo Sporto fėja & Korys komanda rezultatu 3:1 (25:17, 25:14, 18:25, 25:23).

Mix lygos finale pergalę iškovojo Sporto fėja & Korys komanda.

Pirmajame sete itin užsivedę pradėjo Sporto fėjos komanda išsiverždami į priekį 16:8. Kiek atsipalaidavę sugebėjo iššvaistyti susikurtą pranašumą ir leido varžovams priartėti iki 18:14, tačiau L. Gabrilaičiui stojus prie padavimo linijos ir atlikus 4 ACE padavimus Raudondvario ekipa nebeturėjo šansų prisivyti varžovų ir turėjo nusileisti pirmajame sete rezultatu 25:17. Apmaudu, kad Raudondvario ekipoje vienas iš lyderiu patyrė traumą ir nebegalėjo testi varžybų.

Antrajame sete taip pat Sporto Fėja & Korys ekipa be jokio jaudulio atakavo priešininkus ir susikūrė įspūdingą 11 taškų pranašumą 18:7. Po tokio spurto Sporto fėja nesudėtingai užbaigė setą rezultatu 25:14.

Trečiajame sete leidus pailsėti lyderiams, Sporto fėja nesitikėjo tokio atsako iš Raudondvario, kurie atgaudami emocijas perlaužė varžybas seto viduryje 14:16 ir sugebėjo sušvelninti atsilikimą laimėdami setą rezultatu 25:18.

Ketvirtajame sete pasitikėjimą atgavęs Raudondvaris kibo į atlapus Sporto fėjos komandai, kuomet atilikinėdami 17:11 sugebėjo prisivyti varžovus ir net persversti rezultatą 21:19, tačiau keletas klaidų neleido toliau atsiplėžti nuo Sporto fėjos komandos. Galiausiai supratę, kad nebegali atsipalaiduoti Sporto fėjos komanda susikaupė ir uždarė lemiamą setą rezultatu 25:23, taip iškovodami KTML MIX lygos finalą.

Finalo MVP išrinkta Kamilė Liubartaitė !!!!

 

Sporto fėja & Korys komandoje naudingiausiai žaidė jungiantis Vilius Aleksandravičius su 10 naudingumo balų ir net 31 rezultatyviu perdavimu.

Raudondvario ekipoje geriausiai pasirodė Deividas Jokubauskis su 9 naudingumo balais ir net 5 blokuotais mušimais. 

 

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 989

Komentarai