Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VivusSport vs Kauno kolegija (3:0)

„VivusSport“ stabiliu žaidimu pranoko Kauno kolegiją

„VivusSport“ stabiliu žaidimu pranoko Kauno kolegiją

Pirmadienio vakarą, Kauno mėgėjų vyrų lygoje "VivusSport" kone identiškais setų rezultatais 3:0 (25:20, 25:20, 25:21) nugalėjo Kauno kolegijos pasipriešinimą.

Pirmasis setas išsiskyrė rezultatyviu Daniel Dzis žaidimu. Puolėjas pelnė 8 taškus, atliko 2 ACE padavimus kas buvo didelė paskata laimint pirmąjį setą.

Nors antrojo seto galutinis rezultatas buvo identiškas pirmajam setui, tačiau žaidimas aikštelėje atrodė gerokai patrauklesnis. Abi komandos rečiau klydo nei pirmajame, tačiau stabilesni buvo "VivusSport", kurie padvigubino setų pranašumą.

Paskutiniajame šio susitikimo sete vyko bene atkakliausia kova. Solidžiai pirmavę "VivusSport" (19:15) pralaimėjo 6 taškų atkarpą paeiliui ir jau buvo besivejančių vaidmenyje (19:21). Tačiau kaip parodė laikas tai ir buvo paskutinieji Kauno kolegijos taškai. Šeimininkai pasiėmė minutės pertraukėlę ir atsakė tokiu pat spurtu - 6 taškais paeiliui ir užbaigė rungtynes (25:21).

Itin stabiliu kamuolių skirstymu pasižymėjo "VivusSport" jungiantysis Benas Musneckis, kiekvieno seto metu atlikęs po 12 rezultatyvių perdavimų (viso 36).

Naudingiausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo D. Dzis pelnęs 15 taškų ir surinkęs 13 naudingumo balų.

Pralaimėjusiems 8 taškus pelnė Rokas Sirtautas.

Puslapis peržiūrėtas: 1070

Komentarai