Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VivusSport vs KSM „Startas ‒ 1“ (3:0)

Sėkmingas VivusSport debiutas vyrų lygoje

Sėkmingas VivusSport debiutas vyrų lygoje

Lapkričio 13 dieną namuose susirungė VivusSport su KSM „Startas ‒ 1“. Salės šeimininkai džiaugėsi pergale 3:0.

Jau nuo pirmo seto VivusSport rodė dominavimą aikštelėje. Po pirmo svečių pelnyto taško, jie iškart pabėgo 7:1. Tačiau įpusėjus setui Sporto mokyklos auklėtiniams pavyko ne tik prisivyti, bet ir aplenkti VivusSport vyrus 10:12. KSM „Startas ‒ 1“ pirmavimas truko iki 17 taško, kai salės šeimininkai išsiveržė į priekį 19:17. KSM „Startas ‒ 1“ komanda pralaimėti nesiruošė ir setą bandė perimti į savo rankas sukurdami keleta rezultatyvių atakų 21:23. Salės šeimininkams prisivijus ir šį rezultatą (23:23) Sporto mokyklos auklėtiniai pelnė dar vieną tašką 23:24. Kai svečiams jau atrodė pergalė ranka pasiekiama, VivusSport komanda pademonstravo ryžtą bei užsidegimą ir išplėšė pergalę pelnydami 3 taškus iš eilės 26:24.

Antrojo seto metu KSM „Startas ‒ 1“ komandai niekaip nepavyko sukurti rezultatyvių atakų, kadangi tik pabandžius smūgiai atsiremdavo į tvirtas priešininkų sukuriamas sienas. Nors seto pradžioje svečiams ir pavyko pirmauti 5:8, šį skirtumą VivusSport greitai apvertė savo naudai ir setą laimėjo 25:18.

Paskutinįjį setą savo ACE pradėjo komandos jungėjas Benas Musneckis. VivusSport komandą pagavęs užsidegimas matėsi ir rezultate 8:0. Šis skirtumas šįkart Sporto mokyklos auklėtiniams buvo nebeįkandamas ir jie pralaimėjo 25:13.

Po rungtynių buvo pakalbintas šiandien aikštelėje naudingiausias VivusSport puolėjas Martynas Smulkys. Žaidėjas didžiavosi savo komanda, kadangi tokiu sąstatu jiems tai pirmos rungtynės ir pirmoji pergalė. Martynas pagyrė ir priešininkų komandą teigdamas, kad ši pergalė nebuvo lengva, nes priešininkai buvo tikrai stiprūs. Interviu viltingai užbaigė tikėdamasis, kad ši pergalė dar ne paskutinė.

 

Puslapis peržiūrėtas: 1535

Komentarai