Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Klaipėdos universitetas vs Vilnius TECH (3:0)

NSTL merginų lyga: Klaipėdos universiteto pergalė prieš Vilniaus Gedimino technikos universitetą.

NSTL merginų lyga: Klaipėdos universiteto pergalė prieš Vilniaus Gedimino technikos universitetą.

Vasario 14 dieną uostamiestyje susitiko Vilniaus Gedimino technikos universiteto ir Klaipėdos universiteto komandos. Pergalę rezultatu 3:0 iškovojo Klaipėdos universiteto komanda. 

Pirmajame sete KU komanda aiškiai parodė užsidegimą laimėti pelnydama 7 taškus iš eilės, tačiau įpusėjus setui VGTU pasivijo varžoves iš Klaipėdos universiteto ir išsiveržė į priekį rezultatu 20:17. Po įtemptos kovos, Klaipėdos universiteto komanda užbaigė laimėdama setą 27:25. 

Antrasis setas privertė gerai paprakaituoti abi komandas. Seto pradžioje viena kitą besivejančios merginų komandos bandė įrodyti savo pranašumą, kai įpusėjus setui į priekį išsiveržė Klaipėdos universiteto komanda. Vilniaus Gedimino technikos universitetas baigiantis setui pasivijo Klaipėdos universitetą 21:22, tačiau klaipėdietės nepasidavė ir iškovojo pergalę sete rezultatu 25:22.

Trečiąjį setą sėkmingiau pradėjo VGTU komanda. Tačiau Klaipėdos universitetas neleido pelnyti priešininkų komandai didelio pranašumo. Antroje seto pusėje vyko įnirtinga kova, kai pelnydama 3 taškus iš eilės KU komanda išsiveržė į priekį (20:17), o po šio spurto ir VGTU nenuleisdama rankų pelnė 4 taškus išsiverždama į priekį 21:20. Komandos apsikeisdamos taškais kovojo iki pabaigos, tačiau po įnirtingos kovos pergalę trečiajame sete taip pat iškovojo Klaipėdos universiteto komanda.

Puslapis peržiūrėtas: 1049

Komentarai