Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM vs Vitameda (1:3)

"Vitameda" svečiuose nugalėjo "KCSM" ekipą

"Vitameda" svečiuose nugalėjo "KCSM" ekipą

 Sausio 25d. 19:00val., Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko "B" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "KCSM" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę "Vitamedos" tinklininkai. Po keturių setų kovos pergalę išplėšė "Vitamedos" ekipa, rezultatu 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo "Vitamedos" ekipos mini spurtu (7:4). Nieko nelaukdami šeimininkai atsakė keliomis sėkmingomis atakomis ir pasivijo savo varžovus (12:13). Vėliau ekipos apsimainė keliomis rezultatyviomis atakomis, kur vyko kova taškas į tašką. Vis tik jaunieji tinklininkai seto pabaigoje pradėjo daug klysti kas leido svečiams pabėgti į priekį saugiu skirtumu ir laimėti pirmąjį setą, rezultatu - 17:25 (0:1).

Antrąjame sete, šeimininkai - "KCSM" ekipa nuo pat pirmųjų taškų pradėjo rodyti kas yra aikštelės šeimininkai ir kad šios dienos rungtynių jie tikrai nežada padovanoti (13:5). Puikiai žaidę tiek puolime, tiek gynyboje, svečius privertė tik skėsčioti rankomis, kurie nesugebėjo nei sužaisti gynyboje, nei užpulti puolime, nes visi jų smūgiai buvo puikiai užblokuoti. Kad ir kaip stengėsi "Vitamedos" ekipa pasivyti savo priešininkus, tačiau jėgų jiems nepakako. Seto baigtis - 25:18 (1:1).

Trečiasis setas prasidėjo lygia kova, kur vėl užvirė emocijos ir fantastiškas žaidimas (7:8). Vis tik šeimininkams pasipriešinti pavyko neilgai. Susikaupę ir nustoję daryti klaidas "Vitamedos" ekipos tinklininkai puikiais smūgiais varė į neviltį šeimininkus, kurie nesugebėjo su tuo susitvarkyti. Svečiai pabėgo per dideliu skirtumu, kad juos jau būtų galima pasivyti ir laimėjo trečiąjį seta, rezultatu - 12:25 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo tik formalumas. Galbūt pavargę, išsiblaškę "KCSM" tinklininkai tiesiog masiškai klydo, o tuo naudodamiesi svečiai tik bėgo į priekį vis didesniu skirtumu. Šiame sete "Vitamedos" ekipa jaunųjų tinklininkų jau nebepasigailėjo ir tiesiog triuškinančiu rezultatu užbaigė šios dienos kovą. Seto baigtis - 8:25 (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 6635

Komentarai