Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Sporto fėja (3:0)

,,Sporto fėja“ nepasipriešino ,,LSMU“ ekipai

,,Sporto fėja“ nepasipriešino ,,LSMU“ ekipai

Lapkričio 2d. 20:30 val. LSMU VA sporto salėje įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,LSMU" vaikinai (šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykusi ,,Sporto fėjos" ekipa. Po trijų setų kovos pergal iškovojo ,,LSMU". Rezultatas - 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo ,,LSMU" pranašumu. Vaikinai nuo pat seto pradžios ėmėsi iniciatyvos, ir rengdami rezultatyvias atakas ėjo priekyje (17:7; 20:9). ,,Sporto fėja" bandė pasivyti varžovus ir išsiveržti į priekį, tačiau jiems pritrūko jėgų. Setas baigėsi užtikrinta šeimininkų pergale - 25:13 (1:0).

Antrojo seto metu užvirė apylygė kova. ,,Sporto fėja" sumėmė save į rankas ir nebežadėjo taip lengvai pasiduoti (12:12; 17:15). Tiek ,,LSMU", tiek ,,Sporto fėja" rodė savuosius komandinius žaidimus. Bet visgi, setui artėjant prie pabaigos į priekį ėmė veržtis aikštelės šeimininkai. Jie perėmė varžybų vairą į savo rankas ir setą užbaigė savo pergale. Rezultatas - 25:17 (2:0).

Trečiojo seto pradžia buvo panaši kaip ir antrojo. Abi ekipos žaidė taškas į tašką ir nei viena nenorėjo nusileisti (9:9). Tačiau ir vėl, setui artėjant prie pabaigos, ,,LSMU" ekipa taškas po taško veržėsi į priekį. Vaikinai rengė rezultatyvias atakas, statė sienas ir nepaleido savo pranašumo iki pat seto pabaigos. Setas baigėsi šeimininkų pergale - 25:20 (3:0).

Po varžybų ,,LSMU" treneris Pranas Mockus džiaugėsi rungtynėmis ir jų rezultatu, bet ateityje tikisi dar geresnio žaidimo. O ,,Sporto fėjos" kapitonas Esmiraldas Sliežauskas komentavo, jog šiandienos rungtynėsi trūko aukštų komandos žaidėjų.

 

Puslapis peržiūrėtas: 4530

Komentarai