Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Vivacolor (1:3)

,,Kauno kolegija" nepajėgė pasipriešinti ,,Vivacolor" komandai

,,Kauno kolegija" nepajėgė pasipriešinti ,,Vivacolor" komandai

Vasario 23d., 17:30, Kauno kolegijos Didžiojoje salėje įvyko B lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų ,,Kauno kolegijos" ir svečių ,,Vivacolor". Svečių ekipa įveikė priešininkus rezultatu - 1:3.

Iš pirmojo seto pradžios nebuvo galima spręsti rungtynių lyderių. Tačiau, svečių komanda pradėjo rodyti savo pranašumą, nuo 7-ojo savo taško veržėsi į priekį. ,,Kauno kolegijos" komanda nenorėjo nusileisti ir vedama Karolio Naujalio rezultatyvių mušimų spurtavo šešių taškų atžvilgiu - (22:23). Kad ir po sunkios pradžios, aikštelės šeimingai iškovojo pergalę rezultatu - 25:23 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo panaši į pirmojo. Abi komandos žaidė taškas į tašką. Tik įpusėjus setui ,,Vivacolor" ekipa sukaupė jėgas ir isiveržė į priekį. ,,Kauno kolegija" bandė pasivyti varžovus, tačiau svečiai darė labai mažai klaidų, komandos nariai kėlė kamuolius, kuriuos Darius Kristauskas vertė lengvais taškais, ekipa spurtavo penkiais taškais ir laimėjo setą. Jo baigtis - 20:25 (1:1).

Trečiojo seto pradžia buvo kiek kitokia nei dviejų pirmųjų. ,,Kauno kolegija'' nepanoro nusileisti ,,Vivacolor" ekipai ir nuo seto pradžios rodė kas yra aikštelės šeimininkai (13:6). Tačiau, jiems koją pakišo daromos klaidos. Tuo pasinaudoję svečiai ėmė pelnyti taškus ir nuo seto antrosios pusės veržėsi į priekį. ,,Kauno kolegijai" nepavyko sulaikyti varžovų, setas baigėsi rezultatu - 19:25 (1:2).

Paskutiniajame, ketvirtajame sete vyko nuožmi kova. Abi ekipos įnirtingai varžėsi. Jei viena komanda įsiverždavo į priekį, kita tuoj pat pasivydavo. Iki pat seto pabaigos rezultatas buvo apylygis. Tačiau rezultatyviai keliamais Gintaro Lekavičiaus kamuoliais ir komandos narių mušimais, seto baigtis buvo palanki svečių komandai, kuri ir atnešė jiems pergalę. Rezultatas - 24:26 (1:3).

Po rungtynių nugalėjusiosios komandos kapitonas Gintaras Lekavičius komentavo: ,,Varžovai stiprūs, jauni ir tobulėjantys, todėl vis sunkiau su jais žaisti, tačiau susikaupėme ir iš paskutiniųjų stengėmės laimėti."

Puslapis peržiūrėtas: 3068

Komentarai