Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vivacolor vs Tinklida (3:0)

"Vivacolor" naumuose nesunkiai įveikė "Tinklidos" ekipą

"Vivacolor" naumuose nesunkiai įveikė "Tinklidos" ekipą

 Gruodžio 21 d., 18:30 val. Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko "C" lygos rungtynės, kuriose susitiko "Vivacolor" ir "Tinklidos" komandos. Pergalę šventė "Vivacolor" komanda nesunkiai įveikusi varžovus - 3:0. 

Nuo pat pradžių "Vivacolor" ekipa rodė kas yra aikštelės šeimininkai, spurtuodami rezultatu - 6:1. Susitvarkę su gynyba ir pradėję mažiau klysti, svečiai pasivijo savo priešininkus ir sukūrė šiokią tokią intrigą (11:9). Dėja, viskas tuo ir pasibaigė. "Tinklidos" komanda nesugebėjo susitvarkyti su stipriais šeimininkų padavimais, patys daug klydo, kas leido "Vivacolor" komandai iškovoti nesunkią pergalę pirmąjame sete, rezultatu - 25:15 (1:0).

 Antrąjame sete viskas vyko kaip ir pirmąjame tik "Tinklidos" ekipa buvo visiškai palaužta. Puikūs A.Antono perdavimai ir neatriamiami R.Garucko ir N.Glodenio smūgiai tiesiog varė į neviltį svečius. Visą setą solidžiu skirtumu pirmavusi "Vivacolor" ekipa, be didesnio vargo jį taip ir užbaigė. Seto baigtis - 25:16 (2:0).

Trečiąjame sete, rezultatyviausias "Tinklidos" žaidėjas A.Zokas nebežaidė likusioje varžybų dalyje, kas dar labiau pablogino švečių žaidimą. "Tinklidai" nepavyko susitvarkyti su savo daromomis klaidomis, o "Vivacolor" toliau rodė puikų žaidimą. Trečiąjame sete puikiai pasirodė R.Pocius, kuris per vieną setą sugebėjo pelnyti net 10 taškų ir paduoti, net keturis ace'us. Taigi šios dienos rungtynėse visa galva aukštesni buvo "Vivacolor" ekipos tinklininkai, kurie iškovojo pergalę trečiąjame sete, rezultatu - 25:12 ir laimėjo šios dienos rungtynėse (3:0).

Puslapis peržiūrėtas: 4298

Komentarai