Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Laumetris (3:2)

Po ilgos kovos ,,LSU" iškovojo pergalę prieš ,,Laumetrį"

Po ilgos kovos ,,LSU" iškovojo pergalę prieš ,,Laumetrį"

Lapkričio 14d. 20:30 val. įvyko A lygos pirmenybių varžybos. LSU sporto salėje susitiko: ,,LSU“ ekipa (aikštelės šeimininkai) ir ,,Laumetris“ (aikštelės svečiai). Po įtemptos penkių setų kovos pergalė atiteko ,,LSU" ekipai rezultatu 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo aikštelės šeimininkų iniciatyva. Jie rengė rezultatyvias atakas, spurtavo ir diktavo savąjį komandinį žaidimą svečiams (17:8). Nors aikštelės svečiai - ,,Laumetris" taip pat rodė gražų žaidimą, tačiau šiame sete daugiau užsispyrimo turėjo ,,LSU" ekipa. Jie ir iškovojo seto pergalę rezultatu - 25:20 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo žaidimu - taškas į tašką. Abi komandos kovojo aršiai ir inoringai siekė pergalės. Iki pat 20-ojo taško žaidė apylygėmis jėgomis ir tik seto gale parodę gražų komandinį žaidimą išsiveržė į priekį ir iškovojo seto pergalę rezultatu - 22:25 (1:1).

Trečiasis setas buvo labai panašus į prieš tai buvusį, tačiau jo baigtis buvo kitokia. Abiejų ekipų jėgos buvo lygios, bet pergalę kažkam iškovoti reikėjo. Tiek ,,LSU", tiek ,,Laumetris" taškas po taško ėjo pergalės link, tačiau didesnį susikaupimą parodė aikštelės šeimininkai. Jie rezultatyviomis atakomis, prie kurių ypač prisidėjo Mantas Grinevičius ir Aurimas Dyglys, iškovojo pergalę - 25:18 (2:1).

Ketvirajame sete taip pat virė arši kova. Abi komandos rodė savo jėgą. Žaidimo pradžioje šiek tiek stipriau žaidė ,,LSU" ekipa (16:12), tačiau netrukus atkirtį davė ir ,,Lautmerio" vyrai su Luku Grigaičiu priešakyje. Nuo tada įtampa dar labiau išaugo, tinklininkai ėmė žaisti taškas į tašką ir iki paskutinio kraujo lašo stengėsi laimėti seto pergalę. Ji, vos dviejų taškų persvara atiteko aikštelės svečiams - ,,Lautmeriui" rezultatu - 25:27 (2:2).

Iš penktojo seto pradžios nebuvo galima nuspėti kam atiteks šiandienos mačo pergalė. Tiek ,,LSU", tiek ,,Lautmeris" ekipos buvo užsivedę ir bet kokia kaina siekė pergalės. Bet visgi, ji atiteko aikštelės šeimininkams. Seto baigtis - 15:13 (3:2).

Po varžybų kalbintas ,,LSU" komandos kapitonas Audrius Kasperavičius komentavo: ,,Mūsų komanda dar neturi savo branduolio, visi kartu esam nedaug žaidę, bet manau ateitį pasieksim dar gerų rezultatų."

Puslapis peržiūrėtas: 4535

Komentarai