Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Kauno technikos kolegija (3:0)

"Kauno technikos kolegija" nesugebėjo pasipriešinti "Sporto fėjai"

"Kauno technikos kolegija" nesugebėjo pasipriešinti "Sporto fėjai"

Pirmadienį Kauno SRC sporto salėje įvyko B lygos pirmenybių rungtynės tarp namuose žaidusių ,,Sporto fėjos" ir svečių teisėmis atvykusias "Kauno technikos kolegijos" (KTK).

Rungtynių pradžią užtikrinčiau pradėjo aikštelės šeimininkai, kurie persvėrė rezultatą į savas rankas, tačiau "KTK" ataka po atakos pradėjo lipti varžovams ant kulnų, kur perėmė lyderės vaidmėnį (13:16). Vis dėlto, "Sporto fėja" sugebėjo atsitiesti, kur susitvarkė su gynyba ir laimėjo atkarpą 7:0 ( 22:18). Svečiai nesugebėjo atsitiesti ir šeimininkai laimėjo pirmąjį setą - 25:20 ( 1:0).

Antrąjį setą sėkmingiau pradėjo svečiai ,tačiau nepavyko išlaikyti pranašumo savose rankose ir "Sporto fėja" sužaidė keletą sėkmingų atkarpų, kur persvėrė rezultatą į savas rankas ( 16:12). "KTK" pasinaudojo šeimininkų klaidomis ir išlygino rezultatą ( 20:20). Seto pabaigoje meistriškumą didesnį pademonstravo šeimininkai, kurie laimėjo ir antrąjį setą - 25:23 ( 2:0).

Jau seto pradžioje "Sporto fėja" užtikrintu puolimu pabėgo nuo varžovų ( 7:2). "KTK" ekipai niekaip nepavyko prisivyti varžovus, o šeimininkai mažais žingsniukais keliavo link šios dienos pergalės. "Sporto fėja" seto pabaigoje sudėliojo visus taškus į vietą ir iškovojo užtikrintą pergalę, rezultatu - 25:19 ( 3:0).

Po laimėtų rungtynių "Sporto fėjos" ekipos treneris, E.Sliežiauskas, kalbėjo:" Džiaugiamės pergale prieš varžovus. Nors ir laimėjome 3:0 rungtynes, tačiau sunkios buvo rungtynės. Ačiū varžovams už puikią kovą."

Puslapis peržiūrėtas: 2242

Komentarai