Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs BrainStorm (1:3)

,,KMAIK" namuose pasidavė ,,BrainStorm" ekipai

,,KMAIK" namuose pasidavė ,,BrainStorm" ekipai

Sausio 10d. 19:30 val., Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos sporto salėje įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,KMAIK" ekipa (šeimininkai) ir ,,BrainStorm" (svečiai). Po keturių setų kovos pergalė atiteko ,,BrainStorm" ekipai, rezultatu - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo lygiomis abiejų ekipų jėgomis (6:6). Bet ,,BrainStorm" vaikinai tuoj ėmė veržtis į priekį. ,,KMAIK" nenorėjo nusileisti savo varžovams ir atsakė tuo pačiu, pasivijo varžovus ir vėl lygino rezultatą (14:14). Viso seto metu vyko tokia pat kova - jei viena komanda išsiverždavo į preikį, kita netrukus pasivydavo. Vaikinai aršiai kovojo dėl kiekvieno taško, tačiau pergalė atiteko aikštelės šeimininkams - ,,KMAIK" ekipai, rezultatu - 27:25 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo panaši į prieš tai buvusio. Bet setui įpusėjant, ,,BrainStorm" ekipa suėmė save į rankas ir pradėjo rengti rezultatyvias atakas, kurias sunkiai sekėsi atremti varžovams. Įgavę pagreitį, svečiai, neleido priešininkams jų pasivyti ir vis didino savo pranašumą. ,,KMAIK" komandai taip ir nepavyko sumažinti skirtumo. Setas baigėsi ,,BrainStorm" ekipos pergale. Rezultas - 16:25 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje, ,,BrainStorm" ekipa ėmėsi iniciatyvos. Komanda spurtavo aštuonių taškų atžvilgių (prie spurto prisidėjo Šarūnas Bartkus atlikdamas keturis ,,eisus" iš eilės) (5:14). ,,KMAIK" ekipa taip pat pelnė taškus, rengdami rezultatyvias atakas, tačiau sėkmė šiandien buvo svečių pusėje, jie išlaikė taškų skirtumą ir taip iškovojo seto pergalę rezultatu 19:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžia buvo palankesnė ,,KMAIK" komandai (9:3). Komanda rinko taškus, prie kurių ypač prisidėjo kapitonas Rytis Kerutis. Tačiau tuo tarpu svečiai nesedėjo rankų sudėję ir setui įpusėjus rezultatas jau buvo lygus (13:13). Tarp komandų užvirė arši kova ir kiekvienas pelnytas taškas buvo labai svarbus. Iki pat seto pabaigos nebuvo galima nuspėti kam atiteks pergalė. Ir kai jau atrodė, kad ją iškovos šeimininkai (23:20), svečiai pelnė paskutiniuosius penkis taškus ir iškovojo pergalę - 23:25 (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 4354

Komentarai