Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Tinklo draugai vs Kėdainių „Laumetris“ (3:0)

"KCSM - Tinklo draugai" iškovojo lengvą pergalę prieš Kėdainių "Laumetris"

"KCSM - Tinklo draugai" iškovojo lengvą pergalę prieš Kėdainių "Laumetris"

Ketvirtadienio vakarą KCSM sporto salėje įvyko A lygos pirmenybių rungtynės tarp namuose žaidusių "KCSM - Tinklo draugai" ( šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykusius Kėdainių "Laumetris" (svečiai).

Dvikovos starte abi komandos pradėjo banguotai, tačiau keletą sėkmingų atkarpų daugiau sužaidę šeimininkai atitrūko nuo varžovų ( 11:8). Kėdainiečiams pavyko atrasti stabilų žaidimą ir išlygino rezultatą ( 15:15). Vis dėlto, Kėdainių "Laumetris" ekipos gynyba buvo bejėgė prieš tikslius varžovų smūgius ir "KCSM - Tinklo draugai" be didesnio vargo laimėjo pirmąjį setą - 25:20 ( 1:0).

Antrajm setui prasidėjus tarp ekipų vyko taškas į tašką kova ir nė viena komanda nesugebėjo atitrūkti nuo varžovų. Pirmieji spurtą surengė "KCSM - Tinklo draugai" ir pabėgo nuo varžovų ( 17:12). Po minutės pertraukėlės Kėdainių "Laumetris"  nesugebėjo atsitiesti, o šeimininkai išlaikė stabilumą savo žaidime ir laimėjo antrą setą - 25:18 ( 2:0).

Trečiajam setui prasidėjus Kėdainių "Laumetris"  įkrito į duobę, kur nei puolime, nei gynyboje nerodė žaidimo ( 10:1). Šeimininkai toliau smaginosi aikštelėje ir ataka po atakos keliavo link užtikrintos pergalės. Svečiai nesugebėjo atsitiesti ir "KCSM - Tinklo draugai" iškovojo užtikrintą pergalę, rezultatu - 25:9 ( 3:0).

Po pralaimėtų rungtynių Kėdainių "Laumetris"  ekipos treneris, T.Punta, kalbėjo:" Galėtų būti tikrai geriau. Yra problema su priėmimu pas mus ir tai didelė problema. Nuo pat pradžių ji tęsiasi pas mus, bet stengiamės ir padarys viską, ką galim. Tarp žaidėjų nesusikalbėjimas yra. Tiek to pačio mūsų kelėjo tai išbėga, tai kartais neišbėga, zonas sumaišo. Manau, galime žaisti tikrai geriau.|

Puslapis peržiūrėtas: 2019

Komentarai