Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raudondvaris vs BrainStorm (3:0)

„Sausu“ rezultatu „Raudondvaris“ nugalėjo „BrainSTORM“

Lapkričio 7d. 19:45 val. įvyko 2016 metų B lygos pirmenybių varžybos. Raudondvario gimnazijos sporto salėje susitiko: ,,Raudondvaris“ (aikštelės šeimininkai) ir ,,BrainSTORM“ (aikštelės svečiai). Po trijų setų kovos, pergalė atiteko ,,Raudondvario" ekipai rezultatu 3:0. 

Pirmasis setas buvo visai netikėtas svečiams. Mačo pradžioje ,,Raudondvaris“ iškart parodė ,,užsidegimą" (6:0) ir ėmė veržtis į priekį palikdami savo varžovus tik besivejančių vaidmenyje. ,,BrainSTORM“ vis nepavykdavo suregzti rezultatyvių atakų. Kol aikštelės šeiminkai rodė gražų žaidimą ir ėjo seto pergalės link (19:7), iki seto pabaigos svečiai taip ir neįsibegėjo ir baigė pirmąjį setą pralaimėdami triuškinančiu rezultatu (25:11). Prie „Raudondvario“ pirmojo seto pergalės labiausiai prisidėjo puolėjai A.Šerkšnas ir Tomas Stakvilevičius užbaigdami atakų organizatoriaus R.Kymantas puikiai keltus perdavimus.

Antrasis setas įnešė visai priešingą situaciją. „BrainSTORM“ komanda suėmusi save į rankas nuo pat varžybų pradžios rodė jau visai kitokį žaidimą ir pabėgo į priekį (4:8). „Raudondvaris“ neprarasdamas užsivedimo žaidė toliau bandydami perlaužti varžybų rezultatą, tačiau priartėti prie varžovų taip ir nepavygdavo (8:15). Tačiau šeimininkai supratę, kad šį setą jau nebėra kur trauktis po truputi pradėjo artėti prie varžovų (13:15) ir galiausiai perėmė seto kontrolę į savo rankas (20:18). Seto pabaigoje didesnės intrigos nebebuvo ir setas baigėsi rezultatu (25:22).

Po pirmųjų dviejų setų kovos atrodė, jog trečiasis liko tik formalumas, tačiau „BrainSTORM“ komanda parodė charakterį ir vėl nuo seto pradžios ėmė po mažu kaupti persvarą (3:6). Kai jau atrodė, kad „Raudonvaris“ po mažu vėl perima iniciatyvą ir artėja prie varžovų (6:8), „BrainSTORM“ komandą pelnė 5 taškus be atsako (6:12) ir vėl atitrūko nuo aikštės šeimininkų. Tačiau po tokios puikios serijos „BrainSTORM“ komandą įkrito į duobę ir visai neberadę savojo žaidimo darė daug klaidų, kai tuo tarpu „Raudondvario“ ekipa pasinaudodama varžovų klaidomis rinko lengvus taškus ir padarę fantastišką seriją (14:1) vėl atitrūko į priekį (21:14). Ir kai atrodė, kad varžybų pabaiga jau aiški „BrainSTORM“ vaikinai dar kartą parodė užsivedimą ir to pasekoje sužaide gerą atkarpą (1:9) persverė seto rezultątą (22:23). Nuo šio taško aikštelėje tvyrojo maksimalus susikaupimas, nes kiekvienas taškas galėjo būti lemiamas. Ir vis dėl to intrigos ir ketvirto  seto nebesulaukėme. „Raudondvario“ ekipa lemiamu metu žaidė užtikrinčiau ir mačą pabaigė rezultatu (28:26).

Po rungtynių „Raudonvario“ komandos kapitonas Tomas Stakvilevičius sakė: „Pirmomis mūsų varžybomis esu labai patenkintas, šiemet kaip niekada esame labai stiprūs. Visi žaidėjai per pastaruosius metus labai smarkiai patobulėjo. Priešininkai šaunuoliai, iš jų tikrai nesitikėjome tokio gero žaidimo. O sezono tikslus sau keliames maksimalius ir tikimės eiti iki galo, bei laimėti pirmąją vietą.“ 

Puslapis peržiūrėtas: 4600

Komentarai