Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Kauno vilkai vs KMAIK (3:0)

,,KCSM – Kauno Vilkai“ namuose nugalėjo ,,KMAIK“

,,KCSM – Kauno Vilkai“ namuose nugalėjo ,,KMAIK“

Sausio 27d., 17:00 val. Kauno Centro sporto mokyklos salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,KCSM – Kauno Vilkai“ ir svečių ,,KMAIK“. Šeimininkai laimėjo rezultatu – 3:0.


Pirmojo seto metu abi komandos darė nemažai klaidų (,,KCSM – Kauno Vilkai“ – 11, ,,KMAIK“ – 8), todėl iki seto vidurio rezultatas buvo apylygis. Tačiau šeiminikai sužaidė keletą sėkmingų atkarpų ir užtikrintu skirtumu laimėjo setą, rezultatu – 25:14 (1:0).


Prasidėjus antrąjam setui žaidimas vyko permainingai tai viena, tai kita komanda išsiverždavo į priekį. Tačiau, setui einant link pabaigos šeimininkai perėmė iniciatyvą į savo rankas (20:15). Reikia paminėti, kad ir šio seto metu abi komandos daug kartų klydo (šeimininkai – 13 (daugiausia klaidų: priimant ir paduodant kamuolį), svečiai – 9), tačiau sporto mokyklos auklėtiniai puolime buvo stipresni. O svečiai surengė tik keletą sėkmingų atakų. Setas baigėsi rezultatu – 25:20 (2:0).


Trečiojo seto metu svečiai ,,prabudo iš miego“. Jau nuo pirmųjų rungtynių minučių ,,KMAIK“ tinklininkai išsiveržė į priekį ir iki pat seto vidurio išlaikė pranašumą. Tačiau šeimininkai susikaupė ir pasivijo savo varžovus (15:15). Tuomet tarp komandų užvirė įnirtinga kova. Visgi, sporto mokyklos auklėtiniai seto pabaigą sužaidė geriau. Setas baigėsi rezultatu – 25:21 (3:0).


Po varžybų ,,KCSM – Kauno Vilkai“ treneris R. Ungurys sakė: ,,Šiandien varžybos buvo labai lygios, tą rodo rezultatas. Mes stipresni tiktai puolime. Giriu priešininkų komandą, nes jie susitvarkė ginyboje ir padavimas jų – neblogas,o mūsų komanda prastai priiminėjo“.


,,KMAIK“ komandos kapitonas V. Jucys sakė: ,,Varžybas vertiname gana neblogai, bet trūko pasiruošimo. Varžovai nebuvo labai stiprūs, bet mūsų komandoje trūko dviejų gerų žaidėjų. Nors ir pralaimėjome, bet vis tiek džiaugiamės“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 777

Komentarai