Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BrainStorm vs Marijampolės Exleasingcar (1:3)

„BrainStorm“ nusileido ir toliau puikiai rungtyniaujančiai „Marijampolės Exleasingcar“ komandai

„BrainStorm“ nusileido ir toliau puikiai rungtyniaujančiai „Marijampolės Exleasingcar“ komandai

Lapkričio 30 d. 18:30 val. įvyko „B“ lygos rungtynės. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje susitiko ,,BrainStorm" (aikštelės šeimininkai) ir ,,Marijampolės Exleasingcar " (aikštelės svečiai). Po permainingos trijų setų kovos svečiai nugalėjo ,,BrainStorm" ekipą rezultatu - 1:3.


Pirmajame sete „BrainStorm“ ekipa nuo pat pradžių parodė kas yra aikštelės šeimininkai ir spurtavo rezultatu (10:5). Tačiau visų jau žinoma čempionate, kaip itin stipri “Marijampolės Exleasingcar“ ekipa nepasimetė ir į gerą varžovų atkarpą atsakė dar geresne (12:15). Toliau setas klostėsi itin įtemptai. Abi komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis. „BrainStorm“ ekipa prieš pat lemiamą šturmą sugebėjo išlyginti rezultatą (20:20), tačiau to neužteko. Svarbiausiais seto momentais užtikrinčiau atrodė svečių komanda, kuri ir laimėjo pirmąjį setą rezultatu (22:25).


Antrasis setas klostėsi labai panašiai, tik keitėsi komandų vaidmenys. Iš pradžių „Marijampolės Exleasingcar“ ekipa pabėgo nuo varžovų (7:13), tačiau nesugebėjo išlaikyti persvaros ir rezultatas ir vėl buvo lygus likus vos keliems taškams iki seto kulminacijos (18:18). Šį kartą seto pabaigą geriau sužaidė „BrainStorm“  komanda  spurtuodama rezultatu (7:4) ir laimėdama antrąjį setą (25:22).


Po antrojo seto pralaimėjimo svečių komanda suprato , kad niekas jiems pergalės be kovos neatiduos. Trečiąjį setą „Marijampolės Exleasingcar“ komanda pradėjo užtikrinčiau ir viso seto metu diktavo savo taisykles. Setas baigėsi be didesnės intrigos (13:25).


Po tokio nesėkmingo trečiojo seto „BrainStorm“ ekipa nesugebėjo atsitiesti ir ketvirtajame sete. Komanda darė daug klaidų, kai tuo tarpu varžovai žaidė nepriekaištingai. Setas ir vėl baigėsi triuškinančiu rezultatu (14:25).
 

Puslapis peržiūrėtas: 4066

Komentarai