Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Kauno TPMC (1:3)

,,Kauno TPMC" įnirtingoje kovoje prieš ,,Blokada"

,,Kauno TPMC" įnirtingoje kovoje prieš ,,Blokada"

Lapkričio 23 d. 20:15 val., Kauno technikos kolegijos sporto salėje susitiko komandos: ,,Blokada“ (namuose) ir ,,Kauno TPMC“ (svečiuose). Po nenuspėjamos kovos rungtynės baigėsi rezultatu – 1:3 svečių komandos naudai.


Pirmajame sete, rodės akivaizdu, jog žaidimo vadeles laiko ,,Kauno TPMC“ komanda. Puikus komandinis darbas, atsidavimas mėgiamam sportui juos tempė pirmyn svaria persvara (rezultatai seto eigoje 4:8; 10:19; 12:22). Komandos kėlėjas D.Bernotas atliko daug rezultatyvių perdavimų savo komandos draugams, kurie juos vertė lengvais taškais. Seto pabaiga užtikrinta – 14:25 (0:1).


Apsikeitus aikštelės pusėmis, komandos ėmė žaisti taškas į tašką, tačiau ne pavydėtinai. Abi komandos daug klydo ir krovėsi taškus iš priešininkų padarytų klaidų. ,,Kauno TPMC“ komandos trenerė neišlaikiusi įtampos komentavo: ,,Miegančiųjų būrelis“, kai tuo tarpu priešininkų žaidėjai, sėdintys ant suolelio sakė: ,,Jie visa galva už mus didesni“, bet tai juos tik skatino nepasiduoti. Dar atsilikusi penkiais taškais (15:20), ,,Blokados“ komanda spurtavo šešių taškų atkarpa ir netgi išsiveržė į priekį. Tačiau užsidegimo iki seto pabaigos, regis, pritrūko. Seto pabaiga – 22:25 (0:2).


Trečiąjį setą ,,Kauno TPMC“ komanda pradėjo šešių taškų spurtu, nors setui įsibėgėjus ir vėl „primigo“. Tiesa, priešininkus jie jau buvo įbauginę. Pertraukėlės metu ,,Blokados“ žaidėjai nuleidę galvas sakė: ,,Einam namo...“. Ir štai, po taip reikalingos pertraukėlės jie pradėjo telktis ne į rezultatą, o į patį žaidimą. Taškai pradėjo verstis jų naudai. Tuo tarpu jų komandos draugai, stebintys žaidimą, šaukė: ,,AGRESYVIAIII!“ ir tai padėjo jiems patikėti savo jėgomis. ,,Kauno TPMC“ komandai paėmusiai pertraukėlę po išlyginto rezultato 21:21, jie šūkavo: ,,Išsigando!“. Ir taip sėkmingai užbaigė setą rezultatu – 25:22 (1:2).


Ketvirtajame kėlinyje labiau patyrusi ,,Kauno TPMC“ komanda suprato, kad šiose rungtynėse kulminacijos jau pakaks. Taip nuo pirmųjų taškų užspaudė priešininką ir neleido jam net išlyginti rezultato (6:8; 10:16; 14:21). Tuo tarpu ,,Blokados“ žaidėjai nujautė, kuo visa tai baigsis, tačiau garbingai sužaidė iki galo, stengdamiesi ne kiek laimėti, kiek ,,paaugti“ iki priešininkų lygio. Seto pabaiga – 17:25 (1:3).

Po rungtynių ,,Blokados" kapitonas K.Ranšys sakė: ,,Pagrindinė priežastis, kad patingėjom padirbėt gynyboj, daug klaidų padarėm ir, turbūt, netikėjom, kad galim laimėt."

Komandos ,,Kauno TPMC" trenerė džiūgavo: ,,Labai džiaugiamės, labai sunkios varžybos buvo. Per anksti patikėjom pergalė, reikėjo varžovus įvertinti."

Puslapis peržiūrėtas: 4401

Komentarai