Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklida vs Kauno kolegija (3:2)

,,Tinklida'' namuose laimėjo prieš ,,Kauno kolegija'' komandą

,,Tinklida'' namuose laimėjo prieš ,,Kauno kolegija'' komandą

Kovo 2d. 19:45 val. Šv. Pranciškaus vidurinėje mokykloje susitiko C lygos komandos - šeimininkai ,,Tinklida" ir svečiai ,,Kauno kolegija". Po penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,Tinklida" rezultatu - 3:2.

Pirmasis setas Tinklidos komandai buvo vieni niekai. Jau įpusėjus žaidimui buvo matyti didelis taškų skirtumas tarp ekipų (15:4). Antroje seto pusėje Kauno kolegijai nepavyko atsivyti salės šeimininkų (21:12) tad setas buvo užbaigtas rezultatu - 25:15 (1:0).

Antrajame sete geriau sekėsi Kauno kolegijai. Po žaidėjų keitimo, pasimatė tikroji svečių galia. Jau net setui įpusėjus kolegija turėjo didelią taškų persvarą (8:15). Tinklida stengdamasi iš paskutiniųjų bandė persverti rezultatą į savo pusę (18:21), tačiau jiems nepavyko ir setas buvo užbaigtas rezultatu - 25:22 (1:1).

Trečiasis setas buvo pats įdomiausias. Abidvi komandos norėjo antrosios pergalės, tad stengėsi iš paskutiniųjų. Rezultatas iki pat seto vidurio laikėsi lygus (10:10). Antroje seto dalyje smarkiai išsiveržė Tinklida pelnydama net šešis taškus iš eilės (16:10). Kauno kolegija nenorėdama nusileisti atsivijo namų šeimininkus (23:23), tačiau žaidimą užbaigti geriau sekėsi šeimininkams.  25:17 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo Kauno kolegijos nušvitimas. Komanda vėl susiėmė ir parodė savo motyvaciją tinkliniui (6:14). Pasimetę Tinklidos nariai nesugebėjo pasipriešinti varžovams ir setas buvo užbaigtas rezultatu - 17:25 (2:2).

Lemiamajame sete kova buvo apylygė, tačiau apsikeitus pusėmis, laimė labiau nusišypsojo Tinklidos komandai. Žaidimas buvo užbaigtas rezultatu - 15:13 (3:2).

Po varžybų kalbintas ,,Tinklida'' treneris pasakė : ,,Labai smagu, kad pratęsėm laimėjimo seriją. Keturiese nugalėjom penkis jaunuolius, kas labai mus džiugina. Palyginus, mūsų komanda žaidė labai gerai, šis žaidimas buvo vienas iš geriausių mūsų sužaistų žaidimų".

Puslapis peržiūrėtas: 3908

Komentarai