Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Kauno kolegija (3:0)

"LSMU" po įtemptos kovos įveikė "Kauno kolegiją"

"LSMU" po įtemptos kovos įveikė "Kauno kolegiją"

   Gruodžio 19 dieną 20val. 15 min., LSMU sporto salėje įvyko KTML "B lygos" grupės varžybos tarp aikštelės šeimininkių "LSMU" bei svečių "Kauno kolegijos". Ekipos atrodė labai apylygės, tačiau setų pabaigose "LSMU" sužaidė užtikrinčiau ir šventė pergalę, rezultatu 3:0.

   Jau nuo pirmojo seto pradžios aikštelėje užvirė arši kova. "LSMU" puikiai įžaidinėjo kamuolį ir efektingai puolė, tačiau "Kauno kolegija" darė lygiai tą patį. Kėlinukui įpusėjus rezultatas buvo beveik lygus - 16:14. Šeimininkų ekipoje net keturi žaidėjai pelnė po 3 ar daugiau taškų, kas leido jiems naudoti daug platesnį puolimo diapozoną. Tuo tarpu "Kauno kolegijoje" tebuvo du pagrindiniai puolėjai, kurie kartu pelnė didesniąją dalį komandos taškų. Seto pabaigoje svečiai turėjo šansą išsiveržti į priekį - 23:24, tačiau lemiamu momentu šeimininkų treneris paėmė minutinę pertraukėlę po kurios "LSMU" sužaidė atkarpą 3:0 ir išsiveržė į priekį - 26:24 (1:0).

  Antroji rungtynių dalis buvo tarsi pirmosios atspindys. Komandos ir toliau žaidė taškas į tašką, o maksimalus skirtumas tarp komandų tebuvo 4 taškai. "LSMU" ekipoje lyderio vaidmens ėmėsi puolėjas Dominykas Kaupas, kuris vien šio seto metu pelnė 9 taškus. "Kauno kolegija" setui įpusėjus pradėjo dvigubinti gynybą prieš pastarąjį žaidėją, tačiau "LSMU" greitai prisitaikė ir taškus vieną po kito rinko komandos draugai. Setui einant į pabaigą šeimininkai turėjo 2 taškų persvarą - 22:20. Tačiau svečiai nepasidavė ir paėmę minutinę pertraukėlę sužaidė atkarpą 0:4 bei išsiveržė į priekį - 22:24. Visgi, šeimininkų treneris Eligijus Vyskupaitis ir vėl paėmė minutinę pertraukėlę bei privertė savo žaidėjus sužaisti be klaidų - atkarpa 4:0 ir dar labiau padidintas pranašumas - 26:24 (2:0).

  Trečioji rungtynių dalis buvo lygiai tokia pati įtempta kaip ir praeitos dvi. Visgi, pradžioje, šiek tiek stipriau atrodė "Kauno kolegija", kuri visąlaik turėjo 2-4 taškų pranašumą. Setui baigiantis pastarieji turėjo gan saugų 4 taškų pranašumą - 18:22. Tačiau Eligijus nebūtų Vyskupaitis, jeigu ir vėl neparodytų savo magijos - paimta minutinė pertraukėlė, sužaista atkarpa 7:1 ir išplėšta sunki pergalė, rezultatu 25:23.

  Po rungtynių "LSMU" treneris buvo net raudonas iš pasitenkinimo (šiandien jis laimėjo abejas rungtynes prieš savo tiesioginę oponentę Jolantą Simanavičienę, nors nei vieneriose nebuvo laikomas favoritu) : "Būna kad ir "tylieji favoritai" laimi (prieš rungtynes jam Jolanta pažadėjo 3:0 - taip ir buvo)."

Puslapis peržiūrėtas: 4543

Komentarai