Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs Tinklo draugai (3:0)

"Marito" namuose palaužė "Tinklo draugų" ekipą

"Marito" namuose palaužė "Tinklo draugų" ekipą

 Gruodžio 13 d. 19:15 val. įvyko "A" lygos rungtynės. Stasio Lozoraičio vidurinės mokyklos sporto salėje susitiko "Marito" (šeimininkai) ir "Tinklo draugai" (svečiai). Po sunkios, kad ir trijų setų kovos "Marito" įveikė savo priešininkus, rezultatu - 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo lygia kova, ekipos iki pat seto galo kovojo taškas į tašką (12:11; 15:15; 20:19). "Marito" ekipoje prie tinklo buvo nesustabdomi V.Lekavičius ir S.Narvydas, kurių puolimas buvo neįkandamas svečiams. "Tinklo draugų" ekipos trenerė, minutės pertraukėlėmis bandė stabdyti šeimininkus, tačiau jų tai nesutrikdė ir "Marito" išplėšė pergalę pirmąjame sete, rezultatu - 25:21 (1:0).  

Antrasis setas prasidėjo "Marito" spurtu (12:4). Galingi svečių padavimai tiesiog varė į neviltį "Tinklo draugų" ekipą. Vis dėl to svečiai nenuleido rankų, susiėmė ir pradėjo rodyti savąjį charakterį, sužaidė atkarpą 7:0 ir pasivijo savo priešininkus (12:11). Prasidėjo arši kova dėl kiekvieno kamuolio (14:13; 17:15). "Marito" ekipos tinklininkai suprato, kad negali leisti sau daryti tiek klaidų, o "Tinklo draugų" ekipa atvirkščiai - pradėjo daug klysti, kas ir lėmė antrojo seto baigtį. Šeimininkai padėjo tašką antrąjame sete, rezultatu - 25:18 (2:0).

Trečiasis setas niekuo nesiskyrė nuo pirmųjų. Ekipos kovojo dėl kievieno kamuolio tiek puolime, tiek gynyboje. Pirmaujanti komanda nuolat keitėsi, o šio seto laimėtojo buvo negalima nuspėti. Virė aistros aikštelėje, kurias teisėjas R.Jagentavičius buvo priverstas stabdyti įspėjimais. Kad ir kaip svečiai bandė pasipriešinti "Marito" ekipai, bet šiandieną šeimininkai buvo stipresni. Seto baigtis - 25:21 (3:0). 

Po varžybų, "Marito" ekipos treneris V.Lauraitis, sakė "Varžybos buvo gana sunkios. Jaunimas pradėjo žaisti gerai, pas mus trūko kelių žaidėjų, dėl to buvo gana sunkio varžybos. Visumoj laimėjo patirtis".

"Tinklo draugų" ekipos trenerė J.Kontvainienė komentavo "Žaidėme gan neblogai, bet labai banguotai. Jaunimas nesugeba sužaisti tolygiai".

Puslapis peržiūrėtas: 4130

Komentarai