Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs LSMU (3:0)

,,KTU" namuose įveikė ,,LSMU"

,,KTU" namuose įveikė ,,LSMU"

  Lapkričio 28 d. 19:00 val. įvyko dailiosios lygos rungtynės. KTU statybos ir architektūros fakultete susitiko ,,KTU" (šeimininkės) ir ,,LSMU" (svečiai). Po trumpos trijų setų kovos aikštelės šeimininkės įveikė savo priešininkes sausu rezultatu 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo ,,KTU“ keturiais taškais iš eilės, o ,,LSMU“ komandos treneris niekaip negalėjo atsitokėti, kodėl jo merginoms nepavyksta pelnyti pirmojo taško. Seto pradžioje svečiams niekaip nepavyko nusiimti kamuolio, vis dėlto jos šią klaidą ištaisė ir beveik išlygino rezultatą (10:9). ,,LSMU“ tinklininkės kiek įmanydamos bandė palenkti rezultatą savo naudai, tačiau joms niekaip nepavyko pralaužti ,,KTU“ dueto – Mantės Lokytės ir Ievo Kerutytės. Kol M.Lokytė keldavo kamuolius, I.Kerutytė versdavo juos lengvais taškais, be to pastatė net keletą ,,sienų“. Nors mačo pabaigoje svečiai suėmė visas jėgas ir išlygino rezultatą – 21:21, KTU įrodė, jog nežada taip lengvai atiduoti mačo pergalės ir laimėjo pirmąjį setą nežymia persvara - 25:23 (1:0).

Antrajame sete taip pat dominavo aikštelės šeimininkės. Mačo pradžia buvo tokia pati kaip ir pirmajame. ,,LSMU“ merginoms niekaip nepavyko atsikovoti kamuolio (8:1). Taigi, ,,KTU“ greitai įrodė turinčios nemažą pranašumą ir surinko dešimties taškų skirtumą. Viso seto metu svečiams taip ir nepavyko pasivyti savo priešininkių, aikštelės šeimininkės sutriuškino savo priešininkes rezultatu – 25:12 (2:0).

Trečiajame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. ,,KTU“ merginos beveik viso seto metu atliko tik besivejančių vaidmenį, ir darė nemažai klaidų, kol tuo metu ,,LSMU“ iki pat seto rezultato – 7:15 padarė tik vieną klaidą. Seto pabaigoje aikštelės šeimininkės sugebėjo išlyginti rezultatą – 21:21, o tuomet ir prasidėjo kova dėl kiekvieno taško. Svečiai niekaip nenorėjo pasiduoti, tačiau ,,KTU“ merginos įrodė esančios stipresnės ir paskutinę minutę iškovojo šio vakaro pergalę. Seto baigtis – 28:26 (3:0).

Puslapis peržiūrėtas: 4216

Komentarai