Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM-Heksa vs La Vita Volley (1:3)

,,La Vita Volley" palaužė ,,KCSM - Heksą"

,,La Vita Volley" palaužė ,,KCSM - Heksą"

 Gruodžio 19 d. 17:30 įvyko dailiosios lygos rungtynės. Vinco Kudirkos progimnazijos sporto salėje susitiko ,,KCSM - Heksa" (šeimininkės) ir ,,La Vita Volley" (svečiai). Po keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,La Vita Volley" rezultatu - 1:3.

,,La Vita Volley" nuo pat pirmųjų seto taškų ,,griebė jautį už ragų" ir ėmė rezultatyviai atakuoti, taip pamažu didindamos savo pranašumą, kol tuo metu ,,KCSM - Heksos" komandoje atrodo žaidė tik viena mergina - kapitonė Erika Senkutė. Mergina bandė atsakyti savo priešininkėms tuo pačiu - rezgė rezultatyvias atakas, tačiau pranokti savo priešininkes vien jos jėgų nepakako (8:14). Įsibėgėjus pirmajam setui į žaidimą įsitraukė ir kitos ,,KCSM - Heksos" tinklininkės, bet pasivyti svečių joms niekaip nepavyko, nes merginos negalėjo susitvarkyti su aukštaūge ,,La Vita Volley" žaidėja - Neringa Leškiene. Ekipos puolėja N.Leškienė kartu su savo komandos draugėmis rinko vis didesnį, ir didesnį pranašumą bei laimėjo pirmąjį setą rezultatu - 16:25.

Antrasis setas buvo panašus į pirmąjį. Mačas prasidėjo aikštelės svečių spurtu - šešiais taškais iš eilės, o ,,KCSM - Heksa" merginoms atiteko besivejančių vaidmuo, ir beliko tik mažinti skirtumą. Taigi, antrąjį setą ir vėl laimėjo ,,La Vita Volley". Mačo baigtis - 17:25.

Trečiajame sete ,,KSCM - Heksai" pavyko pralaužti savo priešininkių žaidimą. Šeimininkės nuo pat trečiojo seto pradžios perėmė žaidimą į savo rankas, kol komandos jungėja - Akvilė Čiutaitė kėlė kamuolius, puolėjos - Erika Senkutė ir Domantė Purtokaitė vertė juos lengvais taškais. Aikštelės svečiai nesuprato kas vyksta. Palyginus su ankstesniais setais, joms sunkiai sekėsi atkovoti kamuolius bei regzti rezultatyvias atakas, o ir klaidų darė nemažai. ,,KCSM - Heksa" sausu rezultatu iškovojo trečiojo seto pergalę - 25:13.

Ketvirtajame sete ,,La Vita Volley" suėmė save į rankas ir ėmė triuškinti aikštelės šeimininkes. ,,KCSM - Heksai" vargiai pavykdavo pelnyti taškus, o tuo ir naudojosi svečiai. Dar nespėjus įsibėgėti mačui skirtumas buvo triuškinantis - 2:12. Puikios ,,La Vita Volley" atakos, pasibaigiančios lengvais taškais, neleido priešininkėms sumažinti pranašumo. Aikštelės svečiai lengvai iškovojo ketvirtojo, o be to ir šio vakaro pergalę. Setas baigėsi rezultatu - 8:25.

Puslapis peržiūrėtas: 4480

Komentarai