Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM - Tinklo draugai vs Blokada (3:2)

,,KCSM - Tinklo draugai" namuose iškovojo pergalę prieš ,,Blokadą"

Lapkričio 7d. 18:30val., Kauno centro sporto mokyklos salėje įvyko B lygos varžybos. Jėgas surėmė ,,KCSM - Tinklo draugai" (aikštelės šeimininkai) ir ,,Blokada" (svečiai). Po penkių setų kovos pergalę išplėšė ,,KCSM - Tinklo draugai) rezultatu - 3:2.

Iš pirmojo seto pradžios nebuvo galima nuspėti, kam atiteks pergalė. Komandos žaidė apylygėmis jėgomis, tačiau po septintojo taško į priekį ėmė veržtis aikštelės šeimininkai. Žinoma, ,,Blokados" ekipos vaikinai nesėdėjo rankų sudėję ir bandė vytis savo priešininkus, tačiau jiems nepakako jėgų atremti varžovų atakas ir setas baigėsi ,,KCSM - Tinklo draugų" pergale. Rezultatas - 25:20 (1:0).

Antrajame sete ryžtingiau nusiteikę buvo ,,Blokados" ekipa. Nuo pirmųjų taškų jie ėjo priekyje. Aikštelės svečiai rengė rezultatyvias atakas, prie kurių ypač prisidėjo Arturas Daujotas. Priešininkų komanda taip pat nesnaudė - Mindaugo Liutkausko vedami pelnė taškus. Tačiau visgi, šiame sete sėkmė šiek tiek labiau šypsojosi svečiams. Jie setą užbaigė rezultatu 22:25 (1:1).

Trečiojo seto pradžia buvo panaši į prieš tai buvusio. Aikštelės svečiai susikaupė ir vėl ėmė rodyti iniciatyvą. Viso seto metu jie neleido varžovams įsiveržti į priekį ar juos pasivyti. Taip pat, ,,KCSM - Tinklo draugai" darė daugiau klaidų nei priešininkai, todėl ir tai prisidėjo prie tokios seto baigties. Iki pat seto pabaigos aikštelės šeimininkai negalėjo pasivyti varžovų ir setas baigėsi aikštelės svečių pergale - 15:25 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo pats ilgiausias. Abi ekipos buvo nusiteikusios ryžtingai ir nelinkusios atiduoti pergalės. Iki pačios seto pabaigos ekipos žaidė taškas į tašką ir koja kojon ėjo pergalės link. Tik po 19-ojo taško ,,KCSM - Tinklo draugai'' suėmė save į rankas ir surengę rezultatyvias atakas užbaigė setą savo pergale. Rezultatas - 25:23 (2:2).

Prasidėjus penktąjam setui, ,,KCSM - Tinklo draugai" žengė aršiai nusiteikę. Nuo pat pirmųjų atakų, taškas po taško rodė kas yra aikštelės šeimininkai. ,,Blokada" dar bandė pasipriešinti varžovams, bet visgi, šiandien pergalę iškovojo ,,KCSM - Tinklo draugai". Seto baigtis - 15:9 (3:2).

 

Puslapis peržiūrėtas: 4271

Komentarai