Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Jonavos JTK – „Dobilas“ (0:3)

,,KMAIK" nusileido ,,Jonavos JTK - Dobilui"

,,KMAIK" nusileido ,,Jonavos JTK - Dobilui"

Lapkričio 30 d. 19:30 val. įvyko B lygos rungtynės. Kauno mišku ir aplinkos inžinerijos kolegijos sporto salėje susitiko ,,KMAIK" (šeimininkai) ir ,,Jonavos JTK - Dobilas" (svečiai). Po trumpos trijų setų kovos svečiai sutriuškino ,,KMAIK" ekipą rezultatu - 0:3.

Pirmasis setas iškarto prasidėjo ,,Jonavos JTK - Dobilas" rezultatyviomis atakomis, kol tuo metu ,,KMAIK" darė nemažai klaidų. Netrukus svečiai įgavo net dešimties taškų pranašumą (7:14). Nors aikštelės šeimininkų komandos nariai - jungėjas Domantas Marčiulaitis ir puolėjas Vygintas Jucys bandė tvarkyti situaciją, tačiau nurungti ,, Jonavos JTK - Dobilo" jiems nepavyko. Svečių ekipos jungėjas Gytis Kvedaravičius puikiai bei patogiai kėlė kamuolius, kol jo komandos draugai vertė juos lengvais taškais. Taigi, svečiai lengvai įveikė savo priešininkus pirmajame sete. Rezultatas - 16:25 (0:1).

Antrojo seto pradžioje įkvėpti savo komandos kapitono Ryčio Keručio ,,KMAIK" perėmė žaidimą į savo rankas. Tačiau vėliau susikaupimas ėmė blėsti. Prasidėjo kova - taškas į tašką. Iki pat seto rezultato - 13:13 aikštelės šeimininkai nenuleido rankų, bet visgi  ,,Jonavos JTK - Dobilas" surezgė daugiau rezultatyvių atakų ir įgavo pranašumą, kad ir kaip ,,KMAIK" ekipa stengėsi kovoti dėl antrojo seto pergalės, priešininkai ir vėl buvo stipresni. Seto baigtis - 20:25 (0:2).

Trečiasis setas ir vėl prasidėjo kova - taškas į tašką. Tačiau ir vėl ,,KMAIK" buvo per daug išsiblaškę, ko pasėkoje ,,Jonavos JTK - Dobilas" ir vėl galėjo išsiveržti į priekį. Visų rungynių metu aiktelės šeimininkams be galo trūko kėlėjo, kuris patogiai keltų kamuolius. Kol kas be pastovaus jungėjo ,,KMAIK" komandoje tvyro sumaištis. Kai ,,KMAIK" ekipa visiškai nuleido rankas, tuo metu galėjo pasižymėti ,,Jonavos JTK - Dobilas" komandos žaidėjas - Merūnas Savickas, kuris atakavo savo priešininkus ir ,,rinko taškus į savo kišenę". Po trumpos trijų setų kovos pergalę iškovojo rungtynių svečiai. Mačas baigėsi rezultatu - 16:25 (0:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos kapitonas pakomentavo - ,, Varžybos nebuvo labai sunkios. Priešininkai darė labai daug klaidų, vaikinai nebuvo susikaupę, nors mes taip pat nemažai klydome. Tačiau džiaugiamės antraja pergale".

Puslapis peržiūrėtas: 4352

Komentarai