Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Tinklo draugai vs Kėdainių „Laumetris“ (3:0)

Kėdainių "Laumetris" neatsilaikė prieš "KCSM-Tinklo draugai"

Kėdainių "Laumetris" neatsilaikė prieš "KCSM-Tinklo draugai"

 Kovo 18 dieną, 19:00 val., Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko KTML "A" lygos atkrintamosios varžybos tarp aikštelės šeimininkų "KCSM-Tinklo draugai“ ir svečių Kėdainių "Laumetris". Šeimininkų komanda įveikė svečius rezultatu - 3:0.

 Pirmasis setas prasidėjo šeimininkų mini spurtu (6:3). Tačiau fantastiškai ginyboje žaidę svečiai iš Kėdainių beveik išlygino rezultatą (8:7). Abi komandos mainėsi rezultatyviomis atakomis. Visa laiką pirmavę "KCSM-Tinklo draugai" atsipalaidavo ir leido išlyginti rezultatą (18:18). Lyg ant bangos pakilę "Laumetrio" ekipos tinklininkai pelnė 3 taškus be atsako ir išsiveržė į priekį (18:21). Šeimininkų komanda, suprato, kad negali leisti sau tokio žaidimo, susikaupė ir laimėjo šį setą rezultatu 26:24 (1:0).

 Antrasis setas taip pat buvo intriguojantis. Ekipos mainėsi rezultatyviomis atakomis ir iki pat seto vidurio vyko lygi kova (16:16). Tačiau preciziškus kamuolius kėlęs "KCSM-Tinklo draugai" ekipos tinklininkas L.Oleškevičius ir juos staigiais smūgias realizuodavęs J.Žaltauskas buvo nesustabdomi. Kad ir kaip priešinosi "Laumetrio" tinklininkai", jie nesugebėjo atsilaikyti prieš jaunuosius tinklininkus. Šeimininkai nugalėjo rezultatu 25:23 (2:0).

 Trečiąjame sete svečiai iš Kėdainių nė neketino atiduoti lengvos pergalės. Stipriai pradžią pradėję šeimininkai (12:7), nesugebėjo išlaikyti persvaros ir po kelių sėkmingų atakų rezultatas tapo (17:17). Bet šeimininkai parodė komandos kovingą dvasią ir užbaigė rungtyne rezultatu 25:23 (3:0).

 Po rungtynių "KCSM-Tinklo draugai" trenerė J.Kontvainienė sakė: "Reikia pripažinti, kad "Laumetris" daro didelė pažangą. Kiekvieną kartą su jais darosi vis sunkiau ir sunkiau žaisti. Šiandien mes šiaip patys labai negyvi. Vaikai irgi sakė, kad po "Nepriklausonybės taurės" turnyro puolėme į duobę."

 Kėdainių "Laumetrio" kapitonas T.Putna sakė: "Pasirodėm geriau negu vakar, man tas patiko. Gaila neišlošėm pirmo ir antro seto, kurie mums buvo svarbūs." 

Puslapis peržiūrėtas: 3816

Komentarai