Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs La Vita Volley (1:3)

,,La Vita Volley" ekipa svečiuose įveikė ,,KTU" ekipą

,,La Vita Volley" ekipa svečiuose įveikė ,,KTU" ekipą

Lapkričio 14d. 19 val., KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko Dailiosios lygos pirmenybių rungtynės, kuriose susitiko "KTU" (šeimininkės) ir svečių teisėmis atvykusi "La Vita Volley" ekipa. Po keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,La Vita Volley" rezultatu - 1:3.

Pirmojo seto pradžia prasidėjo apylygia kova. Tačiau po 7-ojo taško, ,,KTU" merginos spurtavo aštuonių taškų atkarpa ir įsiveržė į priekį (14:7). Nors šiame sete ,,La Vita Volley" ekipa ir bandė atkovoti prarastus taškus, bet ,,KTU" ir toliau rodė, kas yra aikštelės šeimininkės ir nepaleido žaidimo vairo iš savo rankų. Merginos rengė rezultatyvias atakas ir setą užbaigė devynių taškų pranašumu. Seto baigtis - 25:16 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo panaši į prieš tai buvusio. Bet šį kartą iniciatyvos pradėjo imtis aikštelės svečiai, nors šeimininkės ir nesėdėjo rankų sudėjusios, tačiau ,,La Vita Volley" ekipa davė atkirtį savo varžovėms ir taškas po taško pradėjo eiti seto pergalės link. Prie pelnytų taškų šiame sete ypač prisidėjo Simona Mačiulaitienė ir Neringa Leškienė. Setas baigėsi aštuonių taškų pranašumu aikštelės svečių naudai - 17:25 (1:1).

Prasidėjus trečiajam setui lyderių pozicijoje buvo ,,La Vita Volley" ekipa. Jos rodė gražų žaidimą, ir viena koja buvo pranašesnės už savo priešininkes (9:15). Ir jei ne ,,KTU" merginų rezultatyvios atakos, prie kurių šiame sete ypač prisidėjo Laura Dailidė ir Mantė Lokytė, ,,La Vita Volley" ekipa būtų priekyje. Tačiau ,,KTU" komanda spurtavo 10 taškų atkarpa ir išsiveržė į priekį (19:15). Užvirė arši kova, nes nei viena ekipa nenorėjo nusileisti. Merginos kovojo iki paskutinio taško, bet visgi seto pergalė atiteko aikštelės viešnioms rezultatu 25:27 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje niekas nenorėjo pasiduoti, abi komandos rodė savo jėgą ir žaidė taškas į tašką. Tik nuo seto vidurio ,,La Vita Volley" ekipa pradėjo žaisti šiek tiek stipriau ir spurtavo 7 taškų atžvilgiu (iš kurių 4 taškai buvo Indrės Gulbinienės ,,eisai") (13:18). Žinoma tuo tarpu ,,KTU" merginos nesėdėjo rankų sudėjusios ir taip pat rodė gražų žaidimą bei rengė rezultatyvias atakas, kuriose savo žaidimu labiau išsiskyrė Ieva Kerutytė. Visgi, šiandien sėkmė labiau šypsojosi ,,La Vita Volley" ekipa - joms atiteko pergalė - 21:25 (1:3).

 

Puslapis peržiūrėtas: 4717

Komentarai