Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM vs Vitameda (3:2)

Po atkaklios kovos "KCSM" namuose palaužė "Vitamedą"

Po atkaklios kovos "KCSM" namuose palaužė "Vitamedą"

 Lapkričio 30 d. 19:00 val. Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje susitiko B lygos komandos: "KCSM" (namai) ir "Vitameda" (svečiai). Po įtemptos kovos pergalė atiteko šeimininkų komandai, rezultatu – 3:2.

Rungtynės prasidėjo lygia kova, nei viena komanda nesugebėdavo išsiveržti į priekį daugiau nei dviem taškais (7:7; 12:12). Vis dėl to svečių komanda pradėjo įrodinėti savo pranašumą prie tinklo, sužaidė atkarpą 11:3 ir susikrovė solidžią persvarą (15:23). Kad ir kaip stengėsi "KCSM" ekipos tinklininkai priartėti, "Vitameda" padėjo tašką šiame sete, rezultatu - 17:25 (0:1).

Iki pat antrojo seto vidurio viskas vyko kaip ir pirmąjame, virė kova dėl kiekvieno taško ir nė viena komanda neįgydavo didesnio pranašumo (6:5; 13:13; 17:17; 20:20). O tada užvirė aistros.. Šeimininkų komanda pelnė du taškus be atsako ir svarbiu momentu išsiveržė į priekį (22:20). "Vitamedos" ekipos tinklininkai rodė charakterį pelnydamį 4 taškus be atsako ir jau atrodė padės tašką antrąjame sete (22:24), bet jaunieji tinklininkai nė neketino atiduoti pergalės lengvai. Šeimininkai aukojosi dėl kiekvieno taško, tikėjo vienas kitu ir stengėsi vienas dėl kito, ko pasekoje sukūrė tikrą stebuklą, pelnė 4 taškus be atsako ir laimėjo antrąjį setą, rezultatu - 26:24 (1:1).

Trečiąjame sete nuo pat pirmųjų taškų dominavo "Vitamedos" ekipa. Puikiai žaisdami tiek puolime tiek gynyboje, privertė klysti savo varžovus, ko pasekoje išsiveržė į priekį (19:10). Šeimininkai niekaip nesugebėjo susitvarkyti gynyboje ir pramušti svečių bloko, taigi turėjo pripažinti "Vitamedos" ekipos pranašumą trečiąjame sete, rezultatu - 14:25 (1:2).

Ketvirtasis setas turbūt buvo aršiausias iš visų prieš tai buvusių.. Ekipos rimtai surėmė jėgas ir visą setą žaidė taškas į tašką (12:10; 17:17; 21:21). Pabaigoje prasidėjo tikras mūšis, abi komandos suprato koks šis setas svarbus, jeigu laimi "Vitamedos" ekipa, jie pelno pergalę šios dienos rungtynėse, jeigu laimi "KCSM" ekipos tinklininkai jie dar lieka kovoti dėl šios dienos rungtynių laimėtojo vardo. Visgi laimė šypsojosi jauniesiems tinklininkams. Šūksniai, emocijos, palaikymas liejosi visur, kas ir padėjo šeimininkams išlyginti setų rezultatą ir tęsti kovą šios dienos rungtynėse. Seto baigtis - 27:25 (2:2).

Penktasis setas buvo visai nepanašus į prieš tai buvusius. Pavargę "Vitamedos" tinklininkai niekaip nesugebėjo susitvarkyti gynyboje, jeigu pavykdavo, tai suklysdavo prie tinklo. Šeimininkai išplėšė tokią saldžią pergalę, rezultatu - 15:5 (3:2). Sveikiname nugalėtojus!

Po rungtynių, "Vitamedos" ekipos kapitonas R.Pocius sakė: "Atėjom į aikštelę kaip nesavi, daug savų klaidų, daug nepriimtų kamuolių. Pats asmeniškai paslydau su savo emocijomis, taip dar labiau neleisdamas komandai susikaupti ir rodyti gerą žaidimą. Šiandien sveikiname jaunimą ir ateityje pažadu, jog kitose varžybose turės labiau pasistengti, jei norės kovoti su mumis".

 

Puslapis peržiūrėtas: 4317

Komentarai