Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM - Tinklo draugai vs Jonavos JTK – „Dobilas“ (3:2)

,,KCSM - Tinklo draugai" namuose įveikė Jonavos JTK ,,Dobilą"

,,KCSM - Tinklo draugai" namuose įveikė Jonavos JTK ,,Dobilą"

Sausio 9 dieną 18:30 val.,  Kauno centro sporto mokyklos salėje įvyko KTML ,,B lygos" grupės varžybos. Aikštelėje susitiko šeimininkų ,,KCSM - Tinklo draugų" ir svečių Jonavos JTK - ,,Dobilo" ekipos. Po penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,KCSM - Tinklo draugai" rezultatu - 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo ,,KCSM - Tinklo draugų" iniciatyva (9:2). Nuo pat pradžių aikštelės šeimininkai ėmė diktuoti savąjį žaidimą ir žingsnis po eiti pergalės link. Iki pat seto pabaigos komanda buvo priekyje ne mažesnia nei šešių taškų persvara (20:14). Setui baigiantis, svečiai - Jonavos JTK - ,,Dobilas" dar pelnė kelis taškus ir bandė pasivyti varžovus, tačiau tam jau neužteko laiko. Setas baigėsi šeimininkų pergale - 25:20 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo kiek kitokia. Abi komandos nuo pradžių ėmė pelnyti taškus, ir dėl jų atkakliai kovoti (5:5). Bet vėl gi, setui įpusėjant ,,KCSM - Tinklo draugai" vėl ėmė diktuoti savo žaidimo sąlygas. Jie rengė rezultatyvias atakas, kurių nesugebėjo atremti varžovai, ir aikštelės šeiminkai vėl atsiplėšė nuo sečių (20:15). Nors šeimininkai ir darė nemažai klaidų, tai nesutrukdė jiems iškovoti ir šio seto pergalę. Rezultatas - 25:16 (2:0).

Prasidėjus trečiajam setui, Jonavos JTK ,,Dobilas" į aikštelę grįžo suėmęs save į rankas ir nusiteikęs ryžtingai. Nuo pirmųjų taškų jie pradėjo rodyti ką sugeba tinklinio aikštelėje (2:7). Svečiai darė mažiau klaidų nei priešininkai, rengė rezultatyvias atakas ir viso seto metu viena koja ėjo priekyje. ,,KCSM - Tinklo draugai" prarado savąjį žaidimą ir nebeįstengė pavsivyti priešininkų. Setas baigėsi svečių pergale, rezultatu - 19:25 (2:1).

Ketvirtajame sete kartojosi tas pats scenarijus. Užsivedę svečiai ėmė žaisti dar atkakliau nei prieš tai. Jie sukaupė jėgas ir taškas po taško ėjo priekyje varžovų (7:18). Palūžę ,,KCSM - Tinklo draugai" neįstengė sulaikyti savo priešininkų. Žinoma jie bandė lyginti rezultatą, tačiau to padaryti nebepavyko. Jonavos JTK ,,Dobilas" savo žaidimą rodė iki pat seto pabaigos. Seto pergalė vėl atiteko jiems. Rezultatas - 12:25 (2:2).

Penktojo seto metu, į aikštelę abi komandos žengė nusiteikusios kovoti. Tačiau seto pradžia buvo sėkmingesnė aikštelės šeimininkams ( 6:0). Nuo pirmųjų taškų jie rodė savo jėgą ir neleido svečiams jų pasivyti. ,,KCSM - Tinklo draugai" žaidė užtikrintai ir bet kokia kaina siekė pergalės. Jonavos JTK ,,Dobilas" bandė atlaikyti varžovų atakas, tačiau to padaryti nebepavyko. Setas ir visas mačas baigėsi šeimininkų pergale - 15:6 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 4459

Komentarai