Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Marijampolės Exleasingcar (1:3)

Svečiai iš Marijampolės nepasigailėjo „Sporto fėjos“

 Lapkričio 9d. 20:00 val. įvyko 2016 metų B lygos pirmenybių varžybos. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje susitiko: ,,Sporto fėja“ (aikštelės šeimininkai) ir „Marijampolės Exleasingcar,“ (aikštelės svečiai). Po keturių setų kovos, pergalė atiteko „Marijampolės Exleasingcar“ ekipai rezultatu 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo abiejų komandų taškų pasikeitimais, tačiau netrukus „Marijampolės Exleasingcar“ komanda pradėjo regsti vieną po kitos rezultatyves atakas ir atitrūko į priekį (4:9). Svečiai iš Marijampolės demonstravo labai puikų žaidimą tiek puolime, tiek gynyboje ir to pasekoje setui įpusėjus tik didino pranašumą (11:21). Seto pabaigoje „Sporto fėjos“ komanda susikaupė ir bandydami nuteikti save antrąjam setui surengė keletą gražių epizodų, tačiau išsigelbėti nepavyko ir pirmąjį setą turėjo pripažinti svečių pranašumą (14:25).

Antrasis setas buvo lyg košmaras „Sporto fėjos“ komandai. Komandos atakos visiškai nesiklijavo. Jautėsi, kad komanda turi naujų žaidėjų ir dar trūksta susižaidimo užbaigiant atakas. Tuo tarpu „Marijampolės Exleasingcar“ ekipa rodė savo didžiulį potencialą ir tiesiog mėgavosi žaidimu. Setas baigėsi sausu rezultatu (7:25).

Trečiajame sete „Sporto fėjos“ komanda supratę, kad nebėra kur trauktis maksimaliai susikoncentravo ir parodė savo galimą potencialą. Komandos viena su kita pradėjo žaisti kaip lygūs su lygiais (9:9). Visas setas ir toliau tęsėsi labai inirtinga kova (14:14). Abi komandos stengėsi dėl kiekvieno taško, kadangi jis galėjo būti lemiamas. Prieš pat seto pabaigą komandas skyrė vos 1 taškas (19:18). Ir lemiamu momentu parodę savo potencialą „Sporto fėjos“ komanda sušvelnino rezultatą pabaigdami setą (25:19).

Ketvirtąjame sete kova prasidėjo vėl labai inirtingai (7:9). Tačiau setui įpūsėjus  „Marijampolės Exleasingcar“ komanda pademonstravo įspūdingą spurtą (3:11) ir atitrūko nuo varžovų. Varžybų pabaigoje komandos surengė dar po kelias rezultatyvias atakas ir setas baigėsi rezultatu (15:25).

Čempionato naujokė Marijampolės ekipa parodė didžiulį potencialą ir leido varžovams suprasti, kad šiemet kovos tik dėl aukščiausių rezultatų. Taip pat labai pastebima,kad „Sporto fėjos“ komanda pasistiprino L.Kirchovas ir sezono eigoje su šiuo puolėjų priešakyje turėtų pademonstruoti daug efektingų atakų. 

Puslapis peržiūrėtas: 4440

Komentarai