Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BrainStorm vs Kauno kolegija (2:3)

Penkių setų kovoje - "Kauno kolegijos" pergalė

Penkių setų kovoje - "Kauno kolegijos" pergalė

Trečiadienį KTPM sporto salėje įvyko B lygos pirmenybių rungtynės, kuriose jėgas surėmė "BrainStorm" (šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykę "Kauno kolegija".

Rungtynės prasidėjo taškas į tašką ir nė vinai ekipai nepavyko įrodyti didesnio pranašumo, tačiau pirmieji su gynyba susitvarkė "BrainStorm", kur atitrūko nuo varžovų ( 13:7). "Kauno kolegija" toliau neatrado savojo žaidimo,o šeimininkai mažais žingsniukais keliavo link pirmo seto pergalės. Svečiams pavyko atsigauti tiek puolime, tiek gynyboje, tačiau jau buvo per vėlu - 25:22.

Antrąjį setą vėl užtikrinčiau pradėjo šeimininkai, tačiau seto viduryje "Kauno kolegija" pradėjo lipti varžovams ant kulnų, kol galiausiai persvėrė rezultatą į savas rankas ( 15:18). Seto pabaigoje "BrainStorm" ekipa išlygino rezultatą ( 25:25). Vis dėlto, svečiai užtikrinčiau sužaidė seto galą ir išlygino seriją - 26:28.

Trečiajame sete toliau tarp ekipų vyko taškas į tašką kova, bet "Kauno kolegija" įjungė aukštesnę pavarą, kur surengė sėkmingą atkarpą ir atitrūko nuo varžovų ( 9:13). Visgi, šeimininkai surengė spurtą 7:0 ir susigrąžino lyderės vaidmenį ( 18:15). "Kauno kolegijai" niekaip nepavyko apsiginti nuo galingų varžovų smūgių ir turėjo pripažinti varžovų pranašumą - 26:24.

Ketvirtame sete "Kauno kolegijai" nebuvo, kur trauktis ir jau seto pradžioje atitrūko nuo varžovų ( 9:18), tačiau šeimininkai nežadėjo taip lengvai pasiduoti ketvirtame kėlinyje ir ataka po atakos ėmė mažinti skirtumą ( 16:19). Vis dėlto, svečiai neišbarstė pranašumo ir išlygino serijos rezultatą - 22:25.

Nuo pat pirmo taško "Kauno kolegija" perėmė iniciatyvą į savas rankas ( 3:8). kur išlaikė iki pat seto pabaigos ir iškovojo sunkią pergalę, rezultatu - 8:15.

Puslapis peržiūrėtas: 4298

Komentarai