Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Sporto fėja (0:3)

Po įtemptos trijų setų kovos pergalę prieš ,,LSMU" iškovojo ,,Sporto fėja"

Po įtemptos trijų setų kovos pergalę prieš ,,LSMU" iškovojo ,,Sporto fėja"

Lapkričio 17d. 19:30 val., LSMU VA sporto rūmų salėje įvyko B lygos varžybos. Jėgas surėmė ,,LSMU" ekipa (aikštelės šeimininkai) ir ,,Sporto fėja" (aikštelės svečiai). Po trijų įtemptų setų kovos pergalę iškovojo ,,Sporto fėja", rezultatu - 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo apylygėmis jėgomis. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai. Tačiau po devintojo taško, ,,Sporto fėja" susikaupė ir taškas po taško pradėjo veržtis į priekį. Šeimininkai, priešininkų atžvilgiu, pradėjo daryti nemažai klaidų, o ,,Sporto fėja" ir toliau didino savo pranašumą. Svečiai rengė rezultatyvias atakas, rodė gražų komandinį žaidimą ir taip viena koja ėjo priekyje. Setas baigėsi svečių pergale, rezultatu - 16:25 (0:1).

Antrasis setas buvo ilgas ir įtemptas kaip niekada. Abi ekipos rodė savo jėgą ir gražų žaidimą. Nuo pat seto pradžios pradėjo virti arši kova, nei viena komanda nenusileido ir viso seto metu žaidė taškas į tašką. Įtampa tvyrojo ore, o susikaupimas ir ,,užsidegimas" matėsi žaidėjų veiduose. Seto pabaigoje, kai rezultatas jau buvo 20:24, ir ,,Sporto fėjos" ekipai trūko tik vieno taško iki pergalės, ,,LSMU" pasivijo priešininkus ir išlygino rezultatą. Ir iki pat seto pabaigos komandos rodė savo jėgą ir toliau žaidė taškas į tašką. Atrodė, kad setas neturės pabaigos, tačiau ,,LSMU" ekipai pritūko sėkmės. Todėl nors ir sunkiai, bet seto pergalę išplėšė ,,Sproto fėja" rezultatu 32:34 (0:2).

Nuo pat trečiojo seto pradžios inciatyvos žaidime labiau ėmėsi aikštelės svečių komanda. Jie nesnaudė ir užtikrintai rinko taškus. Nors ,,LSMU" ekipa ir bandė vytis varžovus, tačiau jiems pritrūko jėgų gynyboje ir puolime. ,,Sporto fėja" žaidė užtikrintai ir jautė pergalę savo rankose. Seto pergalė atiteko aikštelės svečiams - ,,Sporto fėjai". Rezultatas - 13:25 (0:3).

Po varžybų kalbintas ,,Sporto fėjos" kapitonas Esmiraldas Sliežauskas komentavo: ,,Pavyko gerai sužaisti. Šiandien varžovai neparodė ką moka ir sugeba iš tikrųjų, tad linkim jiems sėkmės."

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 4197

Komentarai