Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs Lietuvos sporto universitetas (3:1)

,,La Vita Volley” įveikė ,,Lietuvos sporto universiteto” komandą

,,La Vita Volley” įveikė ,,Lietuvos sporto universiteto” komandą

Vasario 2d., 18:45 val. Lietuvos sporto universiteto salėje įvyko KTML dailiosios lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkių ,,La Vita Volley“ ir svečių ,,Lietuvos sporto universiteto“. Šeimininkės laimėjo rezultatu – 3:1.


Prasidėjus pirmajam setui, šeimininkės, sportinio azarto vedinos, žaidimo vairą laikė savose rankose, o svečių komandai atiteko besivijančių vaidmuo (11:5). Tuomet ,,Lietuvos sporto universiteto“ komanda ėmė atsitiesti ir sužaidusios sėkmingą atkarpą sumažino atsilikimą iki 1 taško (11:10). ,,La Vita Volley“ tinklininkės pajutusios kad priešininkės ima lipti ant kulnų sustiprino savo puolimą. Čia į pagalbą komandos draugėms atėjo N. Leškienė ir S. Zmitrevičiūtė. Svečių komandoje pasipylė klaidos, kas dar padėjo papildyti šeimininkių jau ir taip įgytą pranašumą (20:14). Setas baigėsi be staigmenų, rezultatu – 25:18 (1:0).


Antrojo seto metu toliau dominavo šeimininkės, o varžovėms vis nepavyko atrasti savojo žaidimo. Setui įpusėjus rezultatas buvo 18:9. Setas baigėsi rezultatu – 25:16 (2:0).


Trečiojo seto pradžia nei iš tolo nepriminė dviejų pirmųjų. ,,Lietuvos sporto universiteto“ tinklininės tarsi pabudo. Sirgalių palaikomos jos ėmė triuškinti varžoves (2:11). Šeiminikių aikštelės pusėje jautėsi pasimetimas, bet pagaliau tinklininkės susikaupė ir ėmė priešintis varžovėms. Negailėdama jėgų ,,La Vita Volley“ komandos kapitonė I. Gulbienė ėmė traukti kamuolius. Svečių komanda atsakydavo tuo pačiu, todėl žiūrovai galėjo pasimėgauti ilgai užsitesenčiomis atakomis. Šeimininkėms buvo pavykę sumažinti atsilikimą iki 6 taškų (12:18). Tačiau ,,Lietuvos sporto universiteto“ tinklininkės buvo tiesiog nesustabdomos. Šio seto metu jos suklydo tik 3 kartus, o galingi G. Berštautaitės (5 taškai), V. Jazdauskaitės (4) ir K. Lapinskaitės (4) smūgiai virsdavo taškais. Setas baigėsi rezultatu – 13:25 (2:1).


,,La Vita Volley“ tinklininkės prasidėjus ketvirtajam setui ėmė rodyti charakterį, jų neveikė nei svečių komandą palikančių sirgalių riksmai nei provokacijos. Tinklininkės susikaupė ir vėl ėmė demonstruoti puikų komandinį žaidimą. Šio seto metu šeimininkių komandoje lydere buvo S. Sirvydienė (nei karto nesuklydo, pelnė 7 taškus). Setui įpusėjus rezultatas buvo 12:5. Dabar jau ,,Lietvos sporto universiteto“ komandai reikėjo vytis savo priešininkes ir jos tai ėmė intensyviai daryti antroje seto pusėje. Šio seto metu svečių komandoje rezultatyviausia buvo A. Furmanavičiūtė (pelnė 7 taškus, nei karto nesuklydo). Setui einant link pabagos užvirė tikras nervų karas, nes komandas skyrė tik vienas taškas (19:18). Čia jau abi komandos žaidė užsidegę ir kovojo dėl kiekvieno aikštės centimetro. Kova vyko taškas į tašką , kol galop geriau sužaidusios seto pabaigą laimėjo šeiminikės – 25:21 (3:1).


Po varžybų ,,La Vita Volley“ komandos trenerė R. Šišlienė sakė: ,,Šiandien mūsų sastatas buvo nepilnas, todėl turėjome labiau pasistengti. Iš LSU komandos tikėjomės tikrai didesnio pasipriešinimo ir galvojome, jog rezultatas gali pakrypti visai į kitą pusę“.


,,Lietuvos sporto univeristeto“ trenerė J. Simanavičienė sakė: ,, Žaisti pradėjome per vėlai. Pirmus du setus mūsų komandai reikėtų išbraukti, o antrus du – žaidėme“.
 

Puslapis peržiūrėtas: 1102

Komentarai