Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs KTU (2:3)

,,Kauno kolegija" namuose nusileido ,,KTU"

,,Kauno kolegija" namuose nusileido ,,KTU"

Š.m. kovo 1d. Kauno kolegijos didžiojoje sporto salėje susitiko komandos ,,Kauno kolegija" (šeimininkai) ir ,,Kauno technologijos universitetas" (svečiai). Po ilgos, net penkis setus trukusios, įtemptos kovos pergalę išplėšė ,,KTU" ekipa, rezultatu 2:3.

Rungtynės prasidėjo galinga ,,KTU" vaikinų ataka. Komanda vis sparčiau ir sparčiau veržėsi į priekį didindama savo pranašumą (rezultatas setui įsibėgėjus - 15:7), tačiau ,,Kauno kolegija" taip pat demonstravo atkaklumą. Į šią ataką jie atsakė net 7 taškų spurtu, kurio dėka išlygino skirtumą iki dviejų taškų (14:16), tačiau išsiveržti į priekį nepavyko. Setas baigėsi - 22:25 (0:1).

Antroji rungtynių dalis kardinaliai skyrėsi nuo pirmosios. Šįkart ,,Kauno kolegija" palengė atkakliuosius ,,KTU" komandos žaidėjus ir krovė taškus savo naudai (rezultatas 17:9). Tuo tarpu ,,KTU" bandė prisivyti varžovus spurtuoda 5 taškų atkarpa, tačiau nesėkmingai, koją kišo aikštelėje daromos klaidos. Setas baigėsi šeimininkų naudai rezultatu - 25:21 (1:1).

Trečiajame sete fortūną savo rankose vis dar laikė ,,Kauno kolegijos" žaidėjai. Jie tarsi ,,užspaudė" priešininkus į kampą, neleisdami jiems net išlyginti rezultato. Tuo tarpu ,,KTU" komandos kėlėjas Rytis Savickas atliko nemažai rezultatyvių perdavimų, kuriuos komandos draugai vertė lengvais taškais. Tačiau akivaizdu, kad energijos šiame sete jiems pritrūko. Seto pabaiga buvo palanki šeimininkams - 25:22 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo permainingas. 9-ajame kėlinio taške rezultatas buvo vis dar lygus, bet tada ,,Kauno kolegija" spurtavo 5 taškų atkarpa ir sėkmingai išsiveržė į priekį. Jie įgytą persvarą išlaikė iki kėlinio pabaigos, tačiau kai setui užbaigti reikėjo vos poros taškų (rezultatas 23:19), ,,KTU"  ekipa po minutinės pertraukėlės visu pajėgumu priešinosi varžovams ir setą sėkmingai užbaigė savo naudai - 24:26 (2:2).

Paskutinis kėlinys buvo intriguojantis. Pradžioje ,,KTU" spurtavo 6 taškų persvara, o tai jau buvo galingas pranašumas. Tačiau ,,Kauno kolegiją" garsiais šūksniais bei plojimais palaikė draugai, kurie jiems davė didelį stimulą nepasiduoti. Jie vis vijosi priešininkus ir tik 14-ajame seto taške rezultatą išlygino. Bet laurus nuskynė ,,KTU" ir užbaigė rungtynes rezultatu - 14:16 (2:3).

Po rungtynių ,,KTU" komandos trenerė R. Šišlienė komentavo: ,,Vaikinai atėjo atsipalaidavę, nes šios rungtynės jiems nieko nelemia, tačiau pabaigoj susiėmė ir laimėjo. Džiaugiamės pergale."

Puslapis peržiūrėtas: 3904

Komentarai