Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Tinklida (3:0)

,,Kauno kolegija“ namuose įveikė ,,Tinklidą“

,,Kauno kolegija“ namuose įveikė ,,Tinklidą“

Kovo 8d., 17:30 val. Kauno kolegijos sporto salėje įvyko KTML ,,C“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Kauno kolegijos“ ir svečių ,,Tinklidos“. Šeimininkai laimėjo rezultatu – 3:0.


Prasidėjus pirmajam setui svečių komanda išsiveržė į priekį (4:8). Šeimininkai ilgai nelaukė ir sužaidę sausą atkarpą (5:0) ne tik išlygino rezultatą, bet ir įgavo trapią persvarą taip sugrąžindami intrigą. Tarp komandų užvirė įnirtinga kova. Šeimininkams vienu metu buvo pavykę atitrūkti nuo varžovų 4 taškų skirtumu (18:14), tačiau svečiai net neketino pasiduoti. Jie po truputi mažino skirtumą (22:21) tačiau šeimininkams pavyko seto pabaigą sužasiti užtikrinčiau – 25:23 (1:0).


Antrojo seto pradžioje tarp komandų vyko gana lygus žaidimas. Nors svečiai buvo ,,puse žingsnio“ priekyje šeimininkai išlygindavo rezultatą, kol galop sužaidę sėkmingą atkarpą įgijo ženklų pranašumą (13:9). Svečiai bandė ,,spardytis“, tačiau šeimininkams pavyko išlaikyti pranašumą iki pat seto pabaigos. Setas baigėsi rezultatu – 25:20 (2:0).


Trečią setą ,,Kauno kolegijos“ žaidėjai kibo priešininkams į atlapus. Jie nuo pat seto pradžios išsiveržė į priekį (12:4) ir vis didino savo pranašumą (16:5). Svečiams ši pirmoji seto pusė buvo tikrai ,,juoda“, žaidimas visiškai ,,nesiklijavo“. Tačiau antroje seto pusėje ,,Tinklida“ pademonstravo charakterį. Gerai sužaidę gynyboje, bei pasipildę savo taškų kraitį iš šeimininkų daromų klaidų jie sumažino atsilikimą iki 5 taškų (20:15). Tačiau šeimininkai ketvirtojo seto žaisti nepanoro ir laimėjo šios dienos varžybas rezultatu – 25:18 (3:0).


Po varžybų ,,Tinklidos“ kapitonas T. Kurklietis sakė: ,,Buvom silpnesni, nes šį kartą priešininkai atėjo susikaupę. Jie buvo rimtai nusiteikę kovoti. O mes žaidėme gerai, žaidėme pagal savo galimybes.. Mūsų varžovai yra tik truputi virš 20-ties, o mes jau gerovai virš 20-ties – tai viena priežastis. O kita priežastis – jie turbūt daugiau treniruojasi.“


,,Kauno kolegijos“ kapitonas Š. Zarudnevas sakė: ,,Varžyboms buvome geriau nusiteikę negu praėjusį kartą, buvom labiau pasirošę. Susirinkome pilnos sudėties. Na ir rezultatas viską pasako.“
 

Puslapis peržiūrėtas: 3763

Komentarai