Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Raudondvaris (3:1)

Svečiuose ,,Raudondvaris" nusileido ,,KMAIK" ekipai

Svečiuose ,,Raudondvaris" nusileido ,,KMAIK" ekipai

Lapkričio 15d. 19:30 val. įvyko 2016 metų B lygos pirmenybių varžybos. Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos sporto salėje susitiko ,,KMAIK“ ekipa (aikštelės šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykęs ,,Raudondvaris“. Po keturių setų kovos pergalė atiteko „KMAIK“ vaikinams, rezultatu 3:1.

Pirmajame sete iniciatyvos iškart ėmėsi aikštelės šeimininkai. Jie ėmė rengti triuškinančias atakas savo varžovams (6:19). ,,Raudondvario" ekipa stengėsi nepasiduoti priešininkams, bet jiems pritrūko rezultatyvių atakų, darė dvigubai daugiau klaidų nei ,,KMAIK" ekipa, todėl ir nebeįstengė pasivyti aikštelės šeimininkų. Setas baigėsi dešimties taškų persvara, ,,KMAIK" ekipos naudai. Rezultatas - 25:15 (1:0).

Antrajame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. Šį kartą žaidimo vairą į savo rankas perėmė ,,Raudondvaris". Po pirmojo seto pralaimėjimo, ekipa suėmė save į rankas ir pradėjo rodyti savąjį žaidimą. ,,KMAIK" ekipa taipogi stengėsi nepasiduoti, tačiau jiems pritrūko sėkmės. Todėl triuškinanti seto pergalė atiteko aikštelės svečiams - ,,Raudondvario" ekipai. Seto baigtis - 13:25 (1:1).

Iš trečiojo seto nebuvo galima nuspėti, kam pergalė atiteks šį kartą. Abi ekipos žaidė užsidegusiai ir kovojo dėl kiekvieno taško. Iki pat seto pabaigos komandos lygino rezultatą, ir jei viena komanda įsiverždavo į preikį, kitą tuoj pat pasivydavo. Tik setui besibaigiant išaiškėjo, kam atiteks seto pergalė. Ją iškovojo aikštelės šeimininkai - ,,KMAIK" ekipa, rezultatu - 25:21 (2:1).

Paskutinysis setas vėlgi buvo palankesnis aikštelės šeimininkams. Pirmieji taškai atiteko ,,KMAIK" ekipai, tačiau iki seto vidurio priešininkai rezultatą išlygino (15:15). Bet ,,Raudondvario" ekipai aikštelės šeimininkų pralenkti nepavyko. Nors abi komandos turėjo azarto ir buvo nusiteikę kovoti iki paskutinio taško, visgi, sėkmė labiau šypsojosi ,,KMAIK" ekipai. Jie užbaigė setą savo pelnytais taškais. Jo rezultatas - 25:18 (3:1).

Po rungtynių kalbintas ,,KMAIK" kapitonas Rytis Kerutis komentavo: ,,Žaidėm ,,užsidegę", buvo pirmos mūsų varžybos, truputį papildėm komandą. Viskas buvo labai gerai, tikimės, kad taip kovosim ir toliau."

 

Puslapis peržiūrėtas: 4118

Komentarai