Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Mintonet (2:3)

Po dramatiškos penkių setų kovos pergalę šventė ,,Mintonet"

Po dramatiškos penkių setų kovos pergalę šventė ,,Mintonet"

 Lapkričio 10d. 20:30val., KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko A lygos varžybos. Jėgas surėmė ,,KTU" (aikštelės šeimininkai) ir ,,Mintonet" (svečiai) ekipos. Po penkių setų kovos nugalėjo ,,Mintonet" tinklininkai, rezultatu - 2:3.

Pirmasis setas prasidėjo svečių komandos iniciatyva (0:7). Po šio staigaus spurto šeiminikų komanda nesugebėjo atsitiesti, nors setą pralaimėjo ir nedideliu skirtumu, tačiau svečių komanda priešininkams apie pergalę pirmame sete neleido net pagalvoti. Svečiai užtirintai pirmavo visą setą ir pasiekė pergalę rezultatu 17:25 (0:1).

Po pertraukos į antrąjį setą ,,KTU" komanda žengė pasikeitusi. Komandos pasitikėjimas iššaugo ir prasidėjo lygiavertė kova, visą setą abi komandos žaidė taškas į tašką, neleisdama nei vienai atitrūkti didesniui nei 3 taškų skirtumu. Setui įpusėjus buvo galima matyti, kad abi komandos trokšta laimėti antrąjį setą. Seto pabaigoje, aikštelėje ėmė virti aistros, nes likus žaisti keliems taškams iki pabaigos rezultatas buvo lygus -  23:23. Galų gale savo charakterį parodė ir pergalę išplešė ,,KTU" komanda, laimėdama setą 25:23 (1:1).

Po šio intriguojančio seto ,,KTU" žaidėjai buvo užsidegę ir spurtavo trečio seto pradžioje, tačiau spurtas truko neilgai. Patyrę "Mintonet" žaidėjai grąžino pusiausvyrą trečiajame sete ir išlygino rezultatą. Atrodė, kad ir vėl setas nepasibaigs be aistrų, tačiau ir vėl ,,KTU" tinklininkai sugebėjo spurtuoti ir įsiveržė rezultatu 16:12. Nors ir svečių komanda stengėsi grįžti į setą ir išlyginti rezultatą, tačiau aikštelės šeimininkų užsivedimas visus bandymus sužlugdė. Iki pat pabaigos ,,KTU" komanda aikštelėje dominavo ir užtikrintai laimėjo 25:19 (2:1).

Atrodė, kad varžybų lemtis aiški, nes ,,KTU" tinklininkai buvo ant bangos, tačiau  vaizdas aikštelėje pasiketė. Svečių komanda setą pradėjo trimis taškais iš eilės, o aikštelės šeimininkai atrodė pasimetę, dingo komandos bendravimas tarpusavy, o ,,Mintonet" ekipa pradėjo triuškinti šeimininkus (6:16). Nors ir ,,KTU"  trenerė bandė sugrąžinti savo auklėtinius į varžybas, tačiau tai nepakeitė vaizdo aikštelėje ir svečiai sutriuškino  šeimininkus rezultatu - 12:25 (2:2).

Viską liko išsiaškinti penktajame sete. Abi komandos norėjo išplėšti pergalę, o žaidimas buvo lygus. Komadų noras laimėti didėjo su kiekvienu  tašku, įtampa buvo matoma žaidėjų veiduose. Buvo aišku, kad varžybas laimės ta komanda, kuri bus stipresnė tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Nors ir visas setas vyko taškas į tašką, tačiau pergalę sugebėjo išplėšti svečiai - 13:15 (2:3). Nors ir apmaudžiai ,,KTU" komanda pralošė, tačiau įrodė, kad jie yra lygiaverčiai varžovai patyrusiems "Mintonet" tinklininkams.

Po Varžybų kalbintas "Mintonet" kapitonas Laimutis Kunigėnas komentavo: ,,Džiaugiamės, kad laimėjom, nes varžėmės su Mažosios taurės federacijos finalo dalyviais. Nors dar kolkas nerandam savojo žaidimo, bet dar tik sezono pradžia ir sezonui bėgant viskas tik gerės."

Puslapis peržiūrėtas: 4412

Komentarai