Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM – Tinklo draugai vs Lietuvos sveikatos mokslų universitetas (1:3)

,,Lietuvos sveikatos mokslų universiteto'' ekipa svečiuose įveikė ,,KCSM - Tinklo draugus"

,,Lietuvos sveikatos mokslų universiteto'' ekipa svečiuose įveikė ,,KCSM - Tinklo draugus"

Kovo 2d. 18:30 val. V. Kuprevičiaus vidurinėje mokykloje susitiko Dailiosios lygos komandos - šeimininkės ,,KCSM - Tinklo draugai" ir svečiai ,,Lietuvos sveikatos mokslų universitetas". Po keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,Lietuvos sveikatos mokslų universitetas" rezultatu - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo ,,KCSM - Tinklo draugai" komandos žaidėjų iniciatyva (6:4), bet tai truko ne ilgai. Svečių komanda perėmė žaidimą į savo rankas bei savo spurtu įgijo ženklią persvarą (7:13). Nors aikštelės šeimininkės stengėsi neprarasti ryžto žaisti, laimėti seto jau nebepavyko. ,,Lietuvos sveikatos mokslų universitetas" laimėjo mačą rezultatu - 21:25 (0:1).

Tik prasidėjus antrajam setui, šeimininkės spurtavo ir neleido išsiveržti į priekį savo priešininkėms. ,,Lietuvos sveikatos mokslų universiteto" tinklininkėms trūko rezultatyvių atakų iki pat rezultato 7:2. Tada merginos griebė jautį už ragų ir stengėsi pasivyti varžoves. Jų komandai ypač padėjo Marija Ramanauskaitė, kuri rezultatyviai kėlė kamuolius, kol Jurgita Naseckaitė vertė juos lengvais taškais. Svečių komandai pavyko pasivyti šeimininkes tik seto pabaigoje (19:19), jos užkirto kelią savo spurto ir nedidele persvara iškovojo seto pergalę rezultatu - 23:25 (0:2).

Iki pat trečiojo seto vidurio nebuvo galima nuspėti kieno pergale pasibaigs mačas. Nei viena komanda nenorėjo pasiduoti - žaidė apylygiai. Tačiau po 7-ojo savo taško ,,KCSM - Tinklo draugai'' atrado savo žaidimą ir spurtavo net aštuonių taškų atžvilgiu ir išsiveržė į priekį rezultatu - 13:7. ,,Lietuvos sveikatos mokslų universiteto" ekipos merginos bandė pasipriešinti varžovėms, bet šeimininkės nenusileido ir po dviejų pirmųjų setų nesėkmių pagaliau išplėšė pergalę. Seto baigtis 27:17 (1:2).

Ketvirtąjį setą abi merginų komandos pradėjo ryžtingai. Iki seto vidurio (10:10) nei viena ekipa nenorėjo nusileisti. Tačiau ,,Lietuvos sveikatos mokslų universiteto" komanda suėmė save į rankas ir savo spurtu pradėjo veržtis į priekį (10:14). ,,KCSM -Tinklo draugai" taip pat nesėdėjo rankų sudėję ir rezultatyviai Deimantės Mockutės keliamais kamuoliais, kuriuos komandos draugės vertė lengvais taškais, pasivijo varžoves (17:17). Bet to neužteko laimėti setą - ,,Lietuvos sveikatos mokslų universiteto" ekipa vėl spurtavo šešių taškų atžvilgiu ir laimėjo setą rezultatu - 20:25 (1:3).

Po varžybų kalbintas ,,Lietuvos sveikatos mokslų universiteto" komandos treneris Eligijus Vyskupaitis teigė: ,,Daug nervinomės, nes pralaimėjome trečiajame sete, nors ketvirtajame ir atsigavome. Tikimės, kad žaidimas vėliau gerės." Treneris varžovėms linkėjo sėkmės, gerai mokytis ir 12-okėms įstoti ten, kur nori.

Puslapis peržiūrėtas: 3673

Komentarai