Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marijampolės Exleasingcar vs KCSM - Tinklo draugai (3:2)

Nenuspėjama „Marijampolės Exleasingcar“ ir „Tinklo draugų“ kova

Nenuspėjama „Marijampolės Exleasingcar“ ir „Tinklo draugų“ kova

Kovo 29 d. 20:30 val. A. Sabonio sporto centre susitiko B lygos komandos: „Marijampolės Exleasingcar“ (namai) ir „Tinklo draugai“ (svečiai). Po penkių įtemptų setų pergale džiaugėsi šeimininkai rezultatu 3:2 (22:25, 22:25, 25:14, 25:22, 24:22).
 

Pirmojo seto metu įsiveržusią „Marijampolės Exleasingcar“ svečiai greitai pavijo (8:10) ir šeimininkams teko imti pertraukėlę. Tačiau ir po jos „Tinklo draugai“ nuolat buvo priekyje (11:16). Vis dėl to, tolimesnėje seto eigoje „Marijampolės Exleasingcar“ pavyko pasivyti svečius (19:20) ir dabar jau pastarieji ėmė pertraukėles strategijai aptarti. J. Kaminskiui paduodant kamuolius, M. Liutkauskui ir kitiems „Tinklo draugams“, setui artėjant į galą, rodos, pradėjo trūkti drąsos atakuoti priešininkus. Vis dėl to, komandai pavyko atlikti paskutinius puolimus ir laimėti setą rezultatu 22:25 (0:1).

Antrasis setas iki vidurio vyko taškas į tašką (16:16). Aikštelėje vykstant chaosui, „Tinklo draugams“ vis dėl to setui artėjant į pabaigą pavyko minimaliai įsiveržti į priekį (18:20), tačiau to pakako – setas vėl baigėsi svečių naudai – 22:25 (0:2).
 

Trečiajame sete „Marijampolės Exleasingcar“ žaidima perėmė į savo rankas (16:8). „Tinklo draugams“ nepadėjo nei keitimai, nei pertraukėlė, nei retkarčiais pavykusios atakos – setas užtikrintai atiteko šeimininkams rezultatu – 25:14 (1:2).

Ketvirtasis setas „Marijampolės Exleasingcar“ buvo ne ką mažiau sėkmingas. Užtikrintai pradėję ir šį setą (7:2), šeimininkai, nors ir nebebuvo taip ryškiai atitolę kaip anksčiau, tačiau ir niekada neužleido lyderio pozicijos „Tinklo draugams“ (16:11, 21:16). Tiesa, setui artėjant į pabaigą, svečiai buvo pasiviję šeimininkus spurtuodami 5 taškais (21:21), tačiau pastarieji nepasimetė ir laimėjo setą. Rezultatas – 25:22 (2:2).

Penktojo seto metu „Tinklo draugai“ kiek paeksperimentavę atakas patikėjo T. Vyšniauskui. Vis dėl to pranašumą turėję svečiai (3:7), greitai jį paleido iš rankų (8:8). Toliau vyko ilga kova taškas į tašką. Vienai komandai įgijus persvarą, kita komanda tuoj pat atsakydavo bei pati įsiverždavo priekin. Varžyboms net neketinant baigtis, rodės, kad laimėtojas bus tas, kuris turės „stipresnius nervus“, kuriuos galiausiai įrodė turinti „Marijampolės Exleasingcar“. Setas baigėsi rezultatu 24:22 (2:3).
 

Po „tikrai sunkaus mačo“ „Marijampolės Exleasingcar“ kapitonas R. Paškevičius džiaugėsi, kad pavyko pasiekti pergalę. Pasak kapitono, „žaidimas buvo banguotas: klaidas darėm tiek mes, tiek priešininkai. Per pirmus du setus buvom sustoję, neįsivažiavę, darėm daug klaidų, penktame sete, ko gero, jau buvom pavargę“. Na o priešininkams R. Paškevičius linkėjo gerų sekančių rungtynių.

 

Puslapis peržiūrėtas: 7201

Komentarai