Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Smūgių departamentas vs KSM „Startas ‒ 1“ (1:3)

Po atkaklios dvikovos KSM „Startas-1“ žengė į vyrų pusfinalį

Po atkaklios dvikovos KSM „Startas-1“ žengė į vyrų pusfinalį

Ketvirtadienio vakarą, Kauno tinklinio mėgėjų vyrų lygoje, įvyko atsakomosios ketvirtfinalio serijos rungtynės tarp šeimininkų "Smūgių departamento" ir Kauno sporto mokyklos "Startas-1". Po atkaklių 4 setų 1:3 (27:25, 21:25, 22:25, 16:25) pergale džiaugėsi ir į vyrų lygos finalinį ketvertą pateko Rūtos Skorupskienės auklėtiniai.

Po pirmojo pralaimėto serijos mačo "Smūgių departamentas" kilo į kovą nuo pat pradžių. Gero puolimo ir sėkmingų padavimų lydini "Smūgių departamentas" seto pabaigoje įrodė savo persvarą prieš Kauno sporto mokyklos jaunuolius.

Antrajame sete "Starto" jaunuoliai tarsi prisiminė kas puikiai veikė pirmajame šių komandų susitikime - puolimas per centro puolėjus. Tiek R. Nacevičius, tiek Justinas Rušinas pelnė po 4 taškus, žaidė naudingai užtvaroje ir išlygino setų rezultatą.

Trečiajame sete abi komandos žaidė spurtas. Jei seto pradžią geriau pradėjo KSM "Startas-1" (7:12), tai setui persiritant į antrąją pusę arčiau pergalės buvo "Smūgių departamentas" (22:21). Deja, bet jų nelaimei vaikinai lemiamu metu stokojo tikslumo puolime ir jau buvo besivejančių vaidmenyje ir setais.

Ketvirtasis setas prasidėjo lygiai (6:6), tačiau ties šia riba KSM "Startas-1" pamažu pradėjo tolti. "Smūgių departamentas" bandė gelbėtis minutės pertraukėlėmis, tačiau didesnės naudos tai neatnešė. 

KSM "Startas-1" pirmieji vyrų lygos pusfinalio dalyviai.

Tuo tarpu "Smūgių departamentas" lauks savojo varžovo mažojoje taurėje.

Naudingiausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo Rytis Nacevičius su 16 taškų, 4 ACE ir 17 naudingumo balų.


Kitoje aikštelės pusėje Ryčiui nenusileido Ignas Matulaitis taip pat su 16 taškų, 17 naudingumo balų, 6 ACE.

Puslapis peržiūrėtas: 910

Komentarai