Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės „TK Spartakas“ vs KSM „Startas ‒ 1“ (3:0)

„TK Spartakas“ iškovojo pergalę prieš KSM „Startas ‒ 1“ ir pateko į finalą

„TK Spartakas“ iškovojo pergalę prieš KSM „Startas ‒ 1“ ir pateko į finalą

Antradienio vakarą, Kauno tinklinio vyrų arenoje, Kauno sporto mokykloje vyko Vyrų čempionato antrosios pusfinalio rungtynės tarp šeimininkų "TK Spartakas" ir svečių KSM "Startas - 1". Po 3 atkaklių setų 3:0 (25:21, 25:20, 25:21) pergalę iškovojo aikštės šeimininkai "TK Spartakas" komanda ir pateko į finalą. Pirmoje akistatoje taip pat stipresni buvo spartakiečiai.

Pirmąjį visą setą kova buvo apyligė, komandas skirdavo tai vienas tai du taškai. Nors Spartako komanda sete padarė daugiau klaidų, tačiau pelnydami tašką po taško pabaigoje išplėšė pergalę. 

Antrajame sete nugalėtojai taip pat nenorėjo atiduoti pergalės ir seto viduryje spurtavo (14:10), tačiau jaunimas nenusileido ir tuoj pat išlygino rezultatą. Antroje seto pusėje kova vėl buvo apyligė keliais taškais Spartako vyrai vis dominavo ir užbaigė dar viena pergale sąskaitoje.

Kaip ir pirmieji du taip ir trečias setai nieko neišsiskyrė. Kova visą laiką buvo apyligė.  KMS Starto komanda visą laiką bandė vytis varžovus, tačiau jiems niekaip nepavyko, nes vis pasitaikydavo klaidų. Nugalėtojų komandos trečiame sete puikiai pasirodė duetas V. Aleksandravičius su S.Narvydu ir gražiais puolimais pelnė 6 taškus. 

Dagiausiai taškų laimėtojams pelnė Steponas Narvydas 14t.

Pralaimėtojų komandai daugiausiai taškų pelnė Rytis Nacevičius 8t.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 445

Komentarai