Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Smūgių departamentas vs Kauno kolegija (1:3)

Lemiamas serijos rungtynes laimėjusi Kauno kolegijos ekipa žengė į „Mažosios taurės“ finalą

Lemiamas serijos rungtynes laimėjusi Kauno kolegijos ekipa žengė į „Mažosios taurės“ finalą

Gegužės 2-ąją Kauno technikos profesinio mokymo centre buvo sužaistos „Mažosios taurės“ lemiamos 3-osios serijos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Smūgių departamento“, bei svečių Kauno kolegijos komandų. Pergalę po 4-ių setų kovos šventė, bei kelialapį į „Mažosios taurės“ finalą iškovojo Kauno kolegijos ekipa.

Lemiamą serijos mačą sėkmingiau atidarė „Smūgių departamento“ komanda, sėkmingai atakas rezgę aikštelės šeimininkai po tikslių Lino Stačioko padavimų serijos susikrovė nemažą pranašumą (11:4). Tačiau tuomet iškart sekė kiek geresnė Kauno kolegijos atkarpa leidusi svečių ekipai sušvelninti savo atsilikimą (15:13). Nors Kauno kolegijos studentams ir buvo pavykę išlyginti rezultatą pirmojoje rungtynių dalyje (19:19), lemiamą pirmojo seto atkarpą 6:2 laimėjusi „Smūgių departamento“ komanda laimėjo setą (25:21).

Antrojoje susitikimo dalyje intrigos buvo mažai, svečių ekipa nuo pat pradžių šovė į priekį (4:11). Nors aikštelės šeimininkai bandė situaciją stabilizuoti pertraukėlių pagalba, tvirtai kontrolę (5:16); (8:22) viso seto metu savo rankose turėjusi Kauno kolegijos komanda daugiau, nei užtikrintai laimėjo antrąjį setą, taip išlygindami susitikimo rezultatą (14:25).

Trečiajame rungtynių sete vyko atkakliausia kova, didįjį trečiosios rungtynių dalies laiką, nei viena komanda nesugebėjo įgyti ryškesnio pranašumo, o rezultatas tablo dažnu atveju fiksavo lygius skaičius (5:5); (9:9); (13:13); (17:17). Esmine ir lemiama atkarpa sete tapo Kauno kolegijos spurtas rezultatui esant (19:20), svečių ekipa su be klaidų trečiajame seto finiše veikusiu Luko Lukoševičiaus ir Roko Sirtauto tandemu, kaip vėliau paaiškėjo laimėjo esminiu tapusi trečiąjį setą (21:25).

Paskutinė rungtynių dalis prasidėjo, nuo 9-ių Kauno kolegijos taškų (0:9), per šį laikotarpį „Smūgių departamentas“ išnaudojo abi savo turėtas pertraukėles, tačiau ir po jų vaizdas aikštelėje nesikeitė (1:13), o Kauno kolegija savo varžovus pasiuntė tik į dar gilesnį nokdauną (2:17). Nors aikštelės šeimininkams kiek ir pavyko sušvelninti atsilikimą antrojoje seto pusėje (8:22), kas stipresnis ketvirtojoje rungtynių dalyje klausimų nekilo (13:25).

Seriją 1:2 laimėjusi Kauno kolegijos komanda „Mažosios taurės“ finale susitiks su „MG Volley“ kolektyvu, kuris jau kiek anksčiau užsitikrino vietą finale. Savo ruožtu mažajame pirmenybių finale dėl 3-iosios vietos „Smūgių departamentas“ į kovą stos prieš „Tinklinio inžinerijos“ ekipą.

Puslapis peržiūrėtas: 621

Komentarai