Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VivusSport vs MG Volley (3:0)

„VivusSport“ lengva pergale pradėjo atkrintamąsias prieš MG Volley

„VivusSport“ lengva pergale pradėjo atkrintamąsias prieš MG Volley

Trečiadienio vakarą, Kauno tinklinio mėgėjų vyrų lygoje įvyko ketvirfinalio serijos rungtynės tarp šeimininkų "VivusSport" ir svečių MG Volley. Rimtesnio pasipriešinimo tik pirmajame sete sulaukę šeimininkai šventė pergalę per 3 setus 3:0 (26:24, 25:19, 25:12).

Rungtynės prasidėjo lygiu žaidimu (14:14). "VivusSport" sėkmingai užpuldavo, bet persvarą susikrauti vis trukdė nepadaryti padavimai. Antroje seto dalyje pavyko stabilizuoti ir padavimą, tuomet įgytas ir šeimininkų pranašumas (20:15), bet Manto Grinevičiaus auklėtiniai nebuvo linkę pasiduoti ir atsakė spurtu 1:7 ir jau patys išsiveržė į priekį (21:22). "VivusSport" nesupanikavo ir tiksliu žaidimu visgi seto nebepaleido. 

Antrajame sete "VivusSport" gana anksti susikrovė didelę persvarą (15:6), į seto antrąją pusę MG Volley rezultatą pavyko sušvelninti, bet išlyginti setų rezultato to nepakako.

Į trečiąjį setą MG Volley išėjo panašu nuleidę rankas. Vėl anksti krito į duobę (13:7). "VivusSport" jau leido sau rotuoti sudėtimi, pažaidė visi dalyvavę žaidėjai ir ketvirfinalio serijoje iki dviejų pergalių "VivusSport" įsirašė pirmąjį laimėjimą.

Naudingiausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo Daniel Dzis su 8 taškais 11 naudingumo balų ir 19 rezultatyvių perdavimų.

Pralaimėjusiems Darius Svetika pelnė 11 taškų.

Puslapis peržiūrėtas: 904

Komentarai